La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Fotos inèdites de Pablo Urdangarin, amb la seva nòvia de cabell ros tenyit, a la plaça de Sarrià

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Cristina, Pablo Urdangarin, sembla que està molt enamorat de la seva parella. Així ho demostren les últimes fotos que s'han publicat de tots dos.

Què sabem? Si fa uns dies Pablo Urgandarin era notícia per ser vist en una botiga de roba fent-se petons a la boca amb una noia, Pablo ara torna a ser notícia per haver estat vist, amb la mateixa noia, caminant per la zona alta de Barcelona. Unes fotos que demostren que la relació aniria de debò.

Què ha passat? El programa de Ana Rosa, el dilluns 20 de març al matí, ha mostrat unes imatges inèdites de Pablo Urdangarin amb la que seria la seva nòvia. Tot i que es comenta que està jugant a diverses bandes i es veu amb diferents noies a la vegada. Unes imatges de tots dos caminant per la plaça de Sarrià, just on es troba la mítica pastisseria de la capital catalana, Foix de Sarrià. El programa de Telecinco, concretament, ha mostrat dues imatges del jove i la seva il·lusió. Pablo vesteix uns pantalons clars, una jaqueta de quadres, una dessuadora amb caputxa color gris i unes esportives blanques. La noia que l'acompanya porta uns texans amples, esportives, jaqueta marró i una bossa de mà a conjunt. Unes fotos on tots dos, d'esquenes sense saber que estan sent retratats, caminen i parlen tranquil·lament aliens a les mirades dels altres.

A més: Unes imatges que després de veure's en pantalla s'han comentat en el plató del programa matinal de Telecinco. Una col·laboradora de l'espai ha dit que la noia, d'esquenes, es dona una retirada a Clara Chía, actual parella de Gerard Piqué. La presentadora del programa, Ana Rosa Quintana, ha criticat el look capil·lar de la jove dient que "s'ha passat amb les metxes que porta".

Per acabar: Va ser fa uns dies quan el portal Vanitatis va publicar unes fotos de Pablo Urdangarin, en un centre comercial de Sant Just Desvern, fent-se petons a la boca amb una noia. Una noia de la qual de moment no se sap el nom, ni l'edat i s'especula que formaria part de l'alta societat catalana. Una noia per la qual els periodistes han preguntat recentment a Pablo Urdangarin. El fill de la infanta Cristina, molt discret amb la seva vida personal, ha optat per no entrar en detalls. Només ha dit: "Jo estic content, gràcies".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia