La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Un micro obert destapa què diu Rosalía als seus ballarins abans de sortir a l'escenari

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Rosalía Vila es troba, actualment, de gira per Amèrica del Sud on durant les pròximes setmanes té previstes diverses actuacions.

Què sabem? Un vídeo publicat a TikTok, on s'escolta què diu Rosalía als seus ballarins abans de sortir a l'escenari, s'ha fet viral. Un vídeo on es pot sentir clarament les paraules de la cantant al seu equip de ball. Paraules que han sorprès moltes persones. Per aquest motiu el vídeo no para de rebre tota mena de comentaris.

Què ha passat? El 17 de març Rosalía va actuar a Argentina, en el marc del festival de música Lollapalooza. Una actuació on la cantant va rebre el suport de tots els seus seguidors argentins, que l'estaven esperant amb moltíssimes ganes. Només cal veure una de les imatges que Rosalía ha compartit en el seu compte d'Instagram, per adonar-se que va fer un ple rotund i la seva actuació va ser tot un èxit. Com també ha estat tot un èxit el vídeo de TikTok que en les últimes hores s'ha fet viral. Un vídeo on Rosalía, instants abans de sortir a actuar a l'escenari del festival Lollapalooza, parla amb els seus ballarins. Unes paraules de la catalana que han sorprès molt i no paren de rebre comentaris.

Què diu? Moltes han estat les persones que després de veure el vídeo de TikTok desitgen treballar amb Rosalía. I és que la cantant es mostra molt propera amb el seu equip de ball, a qui dedica unes paraules molt maques i emotives, instants abans de sortir a l'escenari. Unes paraules que es poden escoltar perquè, per error, hi havia un micròfon obert.

  • "Aquest és el primer espectacle que fem i espero que vosaltres us sentiu molt orgullosos".
  • "No puc fer això sense vosaltres i em sento molt afortunada que estigueu aquí amb mi. Espero que gaudiu aquesta nit a sobre de l'escenari".
  • "Aprenc molt de tots vosaltres i vull que sapigueu que us admiro i us estimo".
@elviajedeivan Trabajar con ella debe ser lo más 🥹 #lollapalooza #rosalia Lollapalooza Rosalía 2023 @La Rosalia #rosalia #rosaliamotomami #motomami #motomamiworldtour #motomamitour #motomami🦋 #motopapi #amiga #amigos #humor #viral #viralvideo #viraltiktok #viral_video #parati #paratii #f #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fy @rosalia #rauwalejandro #igalveno #rosaliamotomami #rosaliaedids #rauwalejandroworldtour #rauwalejandrooficial #rauwalejandroylarosalia #rosaliayrauw #rauwyrosalia #rosaliafans ♬ sonido original - Iván ✈️

Per acabar: El pròxim dia 22 de març la cantant actuarà a Asunción i el dia 24 ho farà a Bogotà. Una sèrie d'actuacions amb les quals Rosalía estarà molt ocupada fins a finals de juliol. Un calendari d'actuacions que, fa uns dies, ella mateixa va compartir en el seu compte d'Instagram. Ho va fer amb una cridanera foto seva on apareix amb calcetes vermelles, mitjons del mateix color i tapant-se els pits amb uns guants d'esquí color negre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía