La Jungla
Elena i David a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Elena i David a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Televisió

Elena i David posen fi a la seva relació a 'La isla de las tentaciones' amb un dramàtic final

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Elena i David a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Elena i David a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

La nova entrega de La isla de las tentaciones ha retrobat a dos dels grans protagonistes d’aquesta edició del format de Telecinco, Elena i David. Després que ell li fos infidel amb imatges molt pujades de to i el mític desmai d'ella, Elena l’ha demanat explicacions en una foguera de confrontació on María, la temptadora de David, també ha estat present.

D’on venim: David no va trigar, en començar l’aventura, en ser infidel a Elena amb María. Després de veure imatges incendiàries en diverses fogueres, Elena ha demanat al programa una foguera de confrontació per analitzar tot el succeït fins al moment.

Al detall: 

  • En arribar a la foguera, Elena li ha preguntat a David si li canviava “per allò”. David l’ha dit que l’estimava, però Elena li ha respost que “una persona que té sentiments” fa el que ella, “respectar en tot moment”.
  • David li ha confessat que el fet de caure en la temptació podia ser significat que no tot estava bé en la relació entre ells: “Sento que l’he fallat i no s’ho mereix, però m’he deixat emportar...”.
  • En veure les nombroses imatges on David era infidel a Elena, ell s’ha romput a plorar, mentre Elena li preguntava si no li feia vergonya que tota Espanya i els seus pares li veiessin “fer marranades”.
  • David ha reconegut que li feia vergonya: “No estic orgullós, però em vaig deixar emportar...”. Tot i això, ha assegurat que no es penedeix, fet al qual Elena considera que “sap perfectament que no li perdonaré i ha de quedar bé amb María”.

En profunditat: 

  • David l’ha preguntat a Elena pels seus sentiments, i ella li ha respost que sentia que l’estimava “tot i el que li ha fet”. Tot i això, també ha afirmat que no creia que hi hagués solució: “L’has cagada molt. I acabes de dir que no et penedeixes...”.
  • La parella d’Elena li ha promès que la seva intenció era anar-se’n amb ella de La isla de las tentaciones, però Elena li ha tallat: “M’ho vas fer creure, però no ho has demostrat. Et dic que com jo no t’estimarà ningú”.

Per últim: Ha arribat el moment de decidir tots dos si se n’anaven junts, sols o amb un nou amor.

  • David ha decidit anar-se’n del programa amb María: “M’agradaria conèixer-la fora d’aquí”.
  • Elena, que ha volgut marxar sola per “conèixer-se millor” a si mateixa, ha dit que desitjava que a David li anés bé i, si era amb ella, endavant. Tot i que no confia: “Jo tinc més valor que això”.

A més: María s’ha incorporat al final de la foguera de confrontació.

  • Tot i que en un principi ha reconegut que en certs moments s’ha sentit mal estant amb David, les noies no trigaven a atacar-se mútuament.
  • María ha anat més enllà: “l’estic començant a estimar”, fet que ha sorprès l’Elena, pel poc temps que porten coneixent-se.