La Jungla
Carles Porta, presentador de 'Crims'
Foto: Carles Porta, presentador de 'Crims' | TV3
Televisió

'Crims' torna a TV3 i arrasa amb el programa més vist de la seva història

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carles Porta, presentador de 'Crims'
Foto: Carles Porta, presentador de 'Crims' | TV3

TV3 ha estrenat aquest dilluns la nova temporada de Crims, tres mesos després que acabés l'anterior. I ho ha fet amb xifres de rècord, que han situat l'últim capítol com el més vist de la història del programa.

Què sabem? L'espai dedicat al cas de Marina Ruiz ha batut tots els rècords d'audiència de Crims, i ja és l'episodi amb més espectadors des de l'estrena del programa el febrer de 2020. Així, aquest dilluns el format dirigit per Carles Porta ha aconseguit:

  • 30,9% de share.
  • 688.000 espectadors.

D'on venim? Crims trenca el seu propi rècord, que ja havia superat dues vegades abans d'acabar la temporada anterior. Va ser amb el cas titulat Girona/Madrid. El 21 de novembre, la segona part va aconseguir un 30,2% i 682.000 espectadors, màxim històric fins aquest dilluns, i tot just una setmana després d'obtenir un nou pic amb la primera part del cas, amb un 29,3% i 651.000 espectadors el 14 de novembre.

En detall: El cas de la Marina Ruiz ha estat la primera història de la nova temporada.

  • Va passar el 15 de febrer de 1999, quan a primera hora del matí van trobar el cos d’una dona morta a les vies del tren a Cervera, a la Segarra.
  • Tot i que en un principi els Mossos creien que es tractava d’un suïcidi, hi havia dades que no encaixaven.
  • El cos estava despullat i amb evidents signes de violència, situat a pocs metres d’una barra de ferro que podria haver estat l’arma del crim.
  • Les primeres investigacions van revelar la identitat de la víctima: es deia Marina Ruiz i treballava en una fàbrica a prop d’on es va trobar el cos.

A més, tal com va avançar Principal el desembre, aquesta primavera s'emetran sis episodis que explicaran quatre casos nous, un a cadascuna de les demarcacions catalanes.

  • La temporada s'ha dividit en dues parts, i a la tardor hi haurà més capítols.

Per últim: TV3 ha signat un conveni amb les productores True Crime Factory i Goroka per continuar emetent Crims els propers anys. Aquest acord significa que hi hagi també noves entregues del programa de Catalunya Ràdio.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió