La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, a l'entrevista amb Ibai Llanos
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, a l'entrevista amb Ibai Llanos | Xarxes socials
Famosos

Rosalía i Rauw Alejandro, en català amb Ibai Llanos: "L'ha après per supervivència"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, a l'entrevista amb Ibai Llanos
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, a l'entrevista amb Ibai Llanos | Xarxes socials

Rosalía i Rauw Alejandro parlen "una miqueta" de català entre ells. Així ho ha explicat la parella en una entrevista amb Ibai Llanos, que en les últimes hores s'ha viralitzat a les xarxes socials.

Què sabem? Rosalía i el seu nòvio porto-riqueny han estat a casa d'Ibai Llanos per promocionar el seu primer projecte musical conjunt, que veurà la llum aquest divendres 24 de març. Entre pregunta i pregunta, la de Sant Esteve Sesrovires ha parlat del català del seu xicot. El fragment té centenars de milers de reproduccions en poques hores.

En detall: "Tu parles català, el parles molt bé", apunta Rosalía a Ibai Llanos a meitat de l'entrevista. "Baby, tu també", es dirigeix a Rauw Alejandro. El de Puerto Rico diu que només "una miqueta", i fa gala d'alguna de les paraules que ha après: "Som-hi, això és com let's go".

A més, Rosalía ha explicat una vegada més que a casa parla català amb la família. Així que a Rauw Alejandro no li ha quedat una altra, si vol entendre tot el que diuen. "Ha après per supervivència", el felicita la motomami abans que ell assenteixi: "Imagina la conversa amb els sogres, l'àvia i tots parlant català, i jo assegut al sofà".

Per acabar: Més enllà del català, Rosalía i Rauw Alejandro han parlat dels tres temes que publiquen divendres. Segons ha explicat la parella, han estat tres anys treballant en aquest projecte, i ha estat ella qui s'ha fet càrrec de dirigir tot el procés de producció.

Categoria: La Jungla