La Jungla
Foto: | Gente Maravillosa
Televisió

El drama de Carlota Corredera: sense feina a la tele i a teràpia pels insults que rep

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Gente Maravillosa

La que va ser presentadora del programa Sálvame, Carlota Corredera, ha visitat el programa de la televisió canària, Gente Maravillosa. Ho ha fet per parlar dels insults que rep a través de les xarxes i per denunciar la situació.

Què sabem? Fa un any que Carlota Corredera va deixar el seu lloc de presentadora en el programa Sálvame. L'octubre del 2022 va tornar a provar sort a Telecinco amb un programa que s'emetia els dissabtes a la nit, però no va funcionar. Només va aguantar cinc setmanes en antena. Des de les hores la gallega es manté allunyada de la petita pantalla a l'espera que li tornin a confiar un projecte.

Què ha passat? Carlota Corredera troba a faltar la televisió. Per aquest motiu, durant la nit del dilluns 20 de març, ha visitat el programa Gente Maravillosa de la televisió canària. Ho ha fet per una raó molt concreta: denunciar l'odi que rep.

  • "Et sents com una merda. Reps missatges bonics i de cop i volta en reps un de dolent i se't fa molt complicar tirar endavant".
  • "Quan et poses davant de les càmeres mai estàs preparat per la reacció que hi haurà després. Em va costar molt entendre que no pots caure bé a tothom".
  • "La gent dolenta també existeix i es creuen amb el dret de dir-te de tot pel simple fet de ser una persona coneguda. Nosaltres també tenim la nostra privacitat i intimitat i no tothom ho entén".

En profunditat: Carlota Corredera, al seu pas per la televisió, ha explicat que actualment està anant a teràpia per gestionar tots els atacs i insults que rep a través de les xarxes.

  • "Vaig a teràpia cada setmana perquè és molt complicat gestionar la fama i saber que un dia estàs a dalt de tot i l'altre dia a baix. Per sort a mi m'ha agafat amb 40 anys i amb una maduresa. Si m'hagués passat amb 20 anys segurament hauria tingut un final molt lleig".
  • "Tinc una sèrie de paraules bloquejades en el meu compte d'Instagram. És una de les eines que tinc per protegir-me. M'han atacat per aprimar-me, per ser gorda, per feminista i perquè l'èxit m'ha arribat als 40 anys".

Per acabar: Carlota Corredera ha confessat que no només ha rebut atacs a través de les xarxes, sinó que també l'han atacat en persona i a través del telèfon mòbil. "El que acabes rebent et condiciona. No he deixat de fer res que no fes abans, però és veritat que no et sents amb la mateixa llibertat ni tranquil·litat".

Categoria: La Jungla