La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

El tractament de Kiko Matamoros per tenir relacions sexuals amb la seva nòvia, 40 anys menor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Risto Mejide no és l'únic de l'univers Mediaset que es fixa en nenes més joves que ell. Kiko Matamoros, col·laborador de diferents programes de la cadena, també.

Què sabem? Kiko Matamoros, que té 65 anys, està enamoradíssim de la seva nòvia, Marta López Álamo, que treballa com a model. Una relació que sembla que va de debò. Tant és així que el pròxim mes de juny, concretament el dia 2, es casaran a Madrid en una celebració que segur genera molt interès.

Què ha passat? Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, tenen un canal de vídeos a la plataforma de Mediaset, Mtmad. Un canal de vídeos, que es diu Amar para vivir, on cada setmana publiquen contingut nou. Avui dimarts 21 de març el col·laborador de Sálvame parla del tractament que segueix, des de fa temps, per poder mantenir relacions sexuals amb la seva parella. I és que Matamoros és un gran amant del sexe i com ell mateix diu, té relacions pràcticament cada dia. "No em fa vergonya dir que practico sexe gairebé cada dia, per no dir cada dia. Però jo tinc una edat on molts homes ja s'agafen la baixa", assegura el tertulià.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros)

En profunditat: Concretament, el tractament que segueix Matamoros per rendir i estar a l'altura és un que té a veure amb les hormones. "A partir dels 30 i escaig anys, els nivells de testosterona en els homes disminueix. En tots els països civilitzats existeixen clíniques on s'apliquen teràpies de substitució hormonal", assegura el col·laborador de Mediaset. Un tractament per mantenir els nivells de testosterona a ratlla amb el qual la seva parella, Marta López, està encantada. I és que segons ella mateixa manifesta en el seu canal "funciona molt bé".

Per acabar: En el vídeo que han compartit tots dos en el seu canal de Mtmad, Marta López recorda com va ser la seva primera trobada amb Kiko Matamoros. La jove recorda que va ser ella la que va prendre la iniciativa d'anar a veure a Kiko Matamoros, que aleshores vivia en un hotel de Madrid. "Jo vaig venir amb la intenció de tenir sexe amb tu perquè em venia de gust i portàvem una setmana parlant. De fet, em vaig posar un conjunt de llenceria molt maco".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco