La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Tots els detalls del caríssim comiat de solter d'Íñigo Onieva, només apte per a milionaris

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Tamara Falcó i la seva parella, Íñigo Onieva, es casen el pròxim 8 de juliol, tot i la polèmica que va tenir lloc el passat setembre quan van sortir a llum totes les infidelitats d'Onieva cap a Tamara Falcó.

Què sabem? El casament de la filla d'Isabel Preysler promet ser tot un esdeveniment en el món de la premsa rosa. Un casament que segur genera molt interès i ocupa moltes portades i notícies. Un casament que tant Falcó com Onieva, ara molt enamorats, esperen amb moltes ganes.

On serà? Tal com han informat des d'El programa de Ana Rosa, els amics d'Onieva ja ho tenen tot a punt per celebrar el comiat de solter del seu amic, abans no es casi aquest estiu amb Tamara Falcó. Un comiat que durarà diversos dies i que no és apte per a totes les butxaques. Només s'ho poden permetre persones milionàries. El cas és que Onieva i els seus amics viatjaran fins a Argentina, on faran una ruta visitant diversos llocs, entre ells les cascades de l'Iguaçú.

En profunditat: Un comiat de solter, segons han informat des de Telecinco, on les dones no estan permeses i només podran viatjar nois. En total es calcula que seran un grup d'entre deu i dotze. Un viatge on la festa està assegurada i Onieva s'haurà de portar molt bé si no vol que el seu casament amb Falcó s'esfumi d'un dia per l'altre. I és que per tots és conegut l'afició que el jove de Madrid té a les dones.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iñigo Onieva Molas (@ionieva)

Per acabar: El casament entre Tamara Falcó i Onieva tindrà lloc a la finca familiar de Tamara, El Rincón. Un casament que estarà oficiat pel pare Cruz i on es preveu que hi vagin fins a 400 persones. El càtering de la festa estarà elaborat pel xef basc Eneko Atxa. També s'ha sabut que Tamara i Íñigo han prohibit als seus convidats utilitzar el telèfon mòbil durant tot el casament, per evitar que es publiquin imatges de la parella. I és que tots dos tenen pensat vendre el seu casament en forma d'exclusiva, segurament a la revista Hola. Una revista que estaria disposada a pagar fins a sis zeros per l'exclusiva.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco