La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Mónica Naranjo deixa de ser com la recordes: es talla els cabells curtíssims

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Mónica Naranjo ha revolucionat les xarxes socials, durant el matí del dimecres 22 de març, amb la foto que ha compartit en el seu compte d'Instagram.

Què ha passat? Mónica Naranjo no deixa de sorprendre. Fa unes setmanes, quan es va celebrar el Benidorm Fest, va deixar amb la boca oberta a tothom apareixent a Televisió Espanyola amb el cabell tenyit de ros platí. Doncs bé, la cantant ara ha anat un pas més enllà i s'ha animat a tallar-se els cabells molt, molt curts.

Què s'ha fet? La cantant i presentadora s'ha sumat a una de les tendències del moment. I la veritat és que li queda prou bé. Així ho ha mostrat ella mateixa en el seu compte d'Instagram, on està a punt d'assolir el milió de seguidors. Mónica Naranjo, després de moltíssims anys amb el cabell llarg s'ha animat a tallar-se'l molt curt. La de Figueres s'ha sumat a la tendència garçon, que consisteix a portar els cabells curts com el solen portar els nens petits. De fet, garçon en francès vol dir home. La nova imatge de Mónica Naranjo és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Naranjo (@monicanaranjo)

La reacció: Els seus seguidors a les xarxes no han tardat a dir la seva. I és que la cantant ha sorprès moltíssim. Alguns dels molts missatges que es poden llegir són: "De qualsevol manera estàs impressionant", "Bellesa", "Et queda genial", "Estàs preciosa", "Fantasia", "Quina bomba" o "Em deixes sense paraules". Una fotografia de la cantant catalana que suma més de 5.000 'm'agrada' i que no porta ni una hora compartida a les xarxes.

Per acabar: Actualment, la cantant combina la seva faceta en el món de la música amb la televisió. I és que Mónica apareix en el programa de Televisió Espanyola, Cover Night, on fa de jurat juntament amb la també catalana Chanel. Un programa musical produït per Shine Iberia, que presenta Ruth Lorenzo, també cantant, i que té per objectiu trobar al millor cantant de covers.

Categoria: La Jungla