La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Jesús Vázquez, 57 anys, s'ho treu tot i presumeix de físic amb un calçotet color carn molt estret

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Un dels presentadors estrella del grup Mediaset, Jesús Vázquez, s'ho treu tot per presumir de físic i músculs quan li falten pocs anys per fer-ne 60.

Què sabem? Jesús Vázquez ha deixat amb la boca oberta a molts. Per tothom és conegut que al presentador li encanta cuidar-se i sempre mostrar la seva millor imatge. Una cura personal de la qual en les últimes hores n'ha fet gala en una portada d'una conegudíssima revista dedicada als homes, la vida sana i l'esport.

Què ha passat? Jesús Vázquez, que ara per ara no té programa a Telecinco, ha pujat molt la temperatura. Ho ha fet per aparèixer en la portada de l'última edició de la revista Men's Health. El presentador, que s'ha convertit en l'home amb més edat en presumir de cos en una revista, ensenya tots els seus músculs en la portada amb una foto on no deixa res a la imaginació. Una imatge on Vázquez apareix lluint un calçotet molt estret color carn. Parlem d'això:

A més: Una imatge que la mateixa revista ha compartit a través de les xarxes durant el dimecres 22 de març. La publicació ha cridat l'atenció de moltíssimes persones i els comentaris, com era d'esperar, han inundat la publicació. Entre altres coses li han fet arribar missatges com: "Brutal", "No pot ser real", "Mare meva", "Ganes de comprar la revista", "Simplement impressionant" o "Quin cos".

Per acabar: Una nova publicació de la revista Men's Health on Jesús Vázquez, a banda d'aparèixer amb poca roba, parla de temes diversos. Entre altres de la tòxica relació que tenia amb les xarxes socials i la plataforma TikTok, de les crítiques que rep per part dels haters, del col·lectiu LGTBI o del seu marit Roberto, a qui dedica unes boniques paraules. El presentador també assegura que vivim en una societat on sembla que faci por fer anys i on tothom està obsessionat amb el físic i semblar més jove. "Les cirurgies que la gent es fa des de molt joves ens han convertit en víctimes absolutes de la nostra aparença física", assegura. Jesús Vázquez, al llarg dels anys, no ha parat de punxar-se coses a la cara, per semblar més jove, com àcid hialurònic i bòtox. També es fa bioestimulacions facials amb plasma ric en plaquetes per tenir una pell sense arrugues.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco