La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Chenoa revifa el mal rotllo amb els seus companys d''OT': declaracions impactants

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La que va ser quarta finalista en la primera edició del programa de música de Televisió Espanyola, ha tornat a parlar dels seus companys. La seva resposta ha estat molt comentada.

Què sabem? Recentment, s'ha presentat la nova temporada del concurs Tu cara me suena. Un concurs que s'ha gravat de principi a fi i que pròximament estarà disponible a Antena 3. Un concurs on Chenoa torna a participar com a jurat, com porta fent des de fa anys.

Què ha passat? Durant la presentació de la nova temporada, la cantant Chenoa ha fet front a tota mena de preguntes. Una d'elles ha estat relacionada amb els seus companys d'Operación Triunfo. El cas és que fa dies, l'andalús Manu Tenorio, en el programa Socialité de Telecinco, va dir que el xat de Whatsapp que tenien tots els concursants ja no existia. Unes paraules de les quals tothom va fer-se ressò. No és per a menys. I és que la primera edició d'Operación Triunfo va marcar la vida de molts. Per aquest motiu, una de les preguntes que han fet a Chenoa, una periodista de l'agència Europa Press, ha estat relacionada amb aquest famós grup de Whatsapp. La seva resposta ha sorprès molt. Les coses com són.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chenoa (@chenoa)

Què ha dit? Chenoa ha deixat claríssim, amb les seves paraules, que ella no té relació amb els seus companys d'OT. Bé, només es porta amb Natalia, Gisela i Geno. De nois només té tracte amb Alejandro Parreño. De fet, aquests quatre són els que van anar en el seu casament. "Jo ja fa dos o tres anys que no formo part del grup de Whatsapp", ha confessat la cantant per a sorpresa de tothom. Unes paraules amb les quals Chenoa fa gala de la mala relació que manté amb la majoria, i que la unió que hi havia en un passat ja no existeix.

Per acabar: Les paraules de Chenoa, parlant del grup de Whatsapp, arriben mesos després que la cantant, a principis d'any, parlés malament de Rosa López. A diferència del que tothom pensava, Chenoa, en una aparició pública, va dir que López no era amiga seva, sinó una companya. Que les seves amigues d'Operación Triunfo eren unes altres. Unes paraules que van aixecar molta polseguera i a les que Rosa López, que no se les esperava, va respondre com va poder.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Televisió