La Jungla
Georgina Rodríguez a 'El Hormiguero'
Foto: Georgina Rodríguez a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Georgina parla del moment en què va perdre el seu nadó amb Cristiano: "M'ha portat molta foscor"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Georgina Rodríguez a 'El Hormiguero'
Foto: Georgina Rodríguez a 'El Hormiguero' | Antena 3

Georgina Rodríguez ha visitat El Hormiguero, sent el primer cop que ha trepitjat un programa de televisió en directe, per promocionar la segona temporada de Soy Georgina, la seva docusèrie a Netflix. La influencer ha parlat de l’educació que reben els seus fills i, també, s’ha obert en canal per parlar d’un dels moments més complicats de la seva vida: l’avortament d’un bebè que esperava juntament amb Cristiano Ronaldo.

Al detall: Georgina ha explicat a Motos com va viure la mort d’un bebè que esperava amb el futbolista fa uns mesos.

  • Segons ha avançat ‘Lecturas’, la influencer va patir fins a tres avortaments abans del fatídic episodi que va viure: “A cada ecografia tenia moltíssima por”.
  • A la biografia de l’Instagram de Georgina es defineix com a “mama de sis benediccions”, fet que ha estat molt aplaudit pels seus fans. A més, per portar-lo amb ella, s’ha tatuat un àngel en honor a ell.
  • La influencer ho recorda amb molt dolor, tot i agrair la companyia del seu voltant: “He pogut compartir aquesta tragèdia amb la meva gent. No hi ha explicació”.

A més: La parella de Cristiano també ha parlat de l’educació que dona als seus fills, amb una especial importància perquè tinguin present les diferents realitats del món:

  • Georgina s’ha mostrat molt atenta per l’educació dels seus fills, ja que vol que toquin de peus a terra: “La gent no està obligada que et tractin bé per ser fill de...”.
  • “Els dic que el menjar no es deixa. Si no, per berenar”, ha dit la influencer respecte a l’hora de menjar.
  • Rodríguez també ha explicat que, sovint, posa vídeos de nens desfavorits als seus fills: “A vegades, veuen vídeos de nens que no tenen res i els dic que això és el que els pot passar”.
  • La influencer ha explicat que intenta que a l’escola trobin el seu lloc segur i que mostrin la mateixa personalitat que tenen amb ella, tot i no ser sempre fàcil: “A l’escola hi ha vegades que els peguen, no els defenen i s’enfonsen”.