La Jungla
Raquel Sánchez Silva a 'El Desafío'
Foto: Raquel Sánchez Silva a 'El Desafío' | Antena 3
Televisió

Raquel Sánchez Silva fitxa per presentar 'El Conquistador', el nou reality de supervivència de RTVE

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Raquel Sánchez Silva a 'El Desafío'
Foto: Raquel Sánchez Silva a 'El Desafío' | Antena 3

Raquel Sánchez Silva juntament amb Julian Iantzi es convertiran en els presentadors d’El Conquistador, que arribarà al prime time La 1. El format de supervivència s’emetrà aquest estiu i ja es coneixen els primers detalls.

Qui és qui: Raquel Sánchez Silva i Julian Iantzi seran els mestres de cerimònia d’El Conquistador, segons ha avançat 'El Televisero'. Tots dos tenen trajectòria en aquest gènere de format:

  • Sánchez Silva: La d’Extremadura torna a RTVE gairebé un any després de la cancel·lació de Maestros de la costura. La presentadora té un historial que encaixa molt amb el format de supervivència, ja que va presentar Pekín Express els anys 2009 i 2010 a Cuatro i, posteriorment, també ho va fer a Supervivientes, fins a l’any 2014.
  • Julian Iantzi: És el presentador d’El Conquistador del fin del mundo a ETB, el format original. El company de Raquel ja té experiència presentant el format a la comunitat on viu i d’altres que ha presentat anteriorment, com Billete a Brasil a Cuatro i Contigo al fin del mundo, a Antena 3.

Què sabem: 

  • La seva adaptació comptarà amb un total de 14 entregues de dues hores de duració, que s’emetrà en el prime time de La 1 aquest estiu, tal com informa 'El Confidencial Digital'.
  • Es preveu que la primera edició tingui 21 concursants repartits en tres equips, cadascun d’ells capitanejat per un famós que dividirà el grup en funció de les capacitats físiques dels participants: superhomes, superdones i concursants de menor fortalesa.
  • Els concursants residiran en tres campaments: el Campament ric (amb mosquiteres, sostres i llits), el Campament pobre (sobre terra, però amb l’avantatge de tenir un matxet) i el Campament extrem (ubicat a una zona hostil, amb fang i animals).
  • El format va obrir la fase de càsting a principis de març, que tracta de trobar els concursants que conviuran al Carib durant un mes de duració.
  • La persona guanyadora s’emportarà un botí de 100.000 euros.

A més: Segons ha definit la cadena, el format es tracta del “concurs d’aventures més extrem” de la televisió.

  • RTVE busca amb El Conquistador projectar l’èxit en audiències del format de l’ETB a la principal cadena de la televisió pública, que arrasa des de la seva primera edició.
Categoria: La Jungla