La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Anabel Pantoja es fa fotos plorant mentre pateix un atac d'ansietat i diu tot això

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa temps Anabel Pantoja ja no treballa en el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame.

Què sabem? Anabel Pantoja està atabalada i no ho està passant gens bé. La neboda d'Isabel Pantoja travessa una complicada situació a causa d'una sèrie de coses que li han passat en aquests darrers mesos. Coses no gaire agradables, però que a Sálvame funcionen molt bé. Per això en el programa es parla d'ella quasi cada tarda per generar audiència.

Què ha passat? Anabel Pantoja s'ha fet dues fotos plorant, que ha penjat en el seu compte d'Instagram, mentre ha patit un atac d'ansietat. Un atac d'ansietat a causa de tot el que es diu d'ella tant en els programes de televisió com a les xarxes socials. Anabel està superada per la situació i no pot més. Vol viure la seva vida i que la deixin en pau. Però no és així. De manera que Anabel s'atabala, plora, li agafen atacs d'ansietat i després ha de menjar quilos de xocolata i maionesa per estar millor.

Què ha dit? Anabel Pantoja a banda de fer-se dues fotos ha penjat en el seu compte d'Instagram un llarguíssim text parlant de com se sent i de tot el que li està passant avui en dia. Recordem que des de fa setmanes ha deixat la seva relació amb el seu últim nòvio, Yulen Pereira. I que en les últimes hores un amic seu molt especial ha mort. Les desgracies mai arriben juntes. Ja ho diuen. Anabel Pantoja ha escrit:

  • "Quan decideixes callar i fer la teva vida, sense haver de justificar-te, arriba a ser un autèntic malson".
  • "Em sento com una delinqüent perquè haig de suportar que avui dia se'm jutgi a les xarxes i a la tele per ser mala filla i per no treballar, quan fa 15 anys que treballo sense parar".
  • "Estic en el meu dret de fer el que em doni la gana, però clar, com que soc una noia soltera de seguida que faig alguna coses tothom en parla. Però si ho fes un home no se'n parlaria durant tres hores cada tarda".
  • "El nus a l'estómac i en el coll de la impotència que tinc no es diu ansietat, sinó les ganes de viure que tinc sense haver de ser jutjada per ningú".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabel Pantoja (@anabelpantoja00)

Per acabar: Una publicació d'Anabel Pantoja a les xarxes socials que ha cridat l'atenció dels seus amics i seguidors. Moltes han estat les persones que li han fet arribar paraules plenes d'afecte, per animar-la i ajudar-la a seguir endavant ara que viu una situació delicada. Una publicació que acumula més de 82.000 'm'agrada'.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco