La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Risto Mejide parla de nou de la seva nova nòvia a Telecinco: "És dur que et diguin pederasta"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català del grup Mediaset, Risto Mejide, ha visitat aquest matí el programa que presenta Ana Rosa Quintana.

Què sabem? Risto Mejide acaba de publicar un nou llibre que es diu Dieciséis notas. El presentador ha visitat el programa de la seva companya de cadena, Ana Rosa Quintana, per parlar de llibre. I de pas ha parlat també de la seva nova nòvia, Natalia, de 27 anys i amb qui està sortint des de fa poc temps.

Què ha passat? Risto Mejide ha visitat el programa matinal de Telecinco per presentar el seu nou llibre. Aprofitant el seu moment davant les càmeres, el presentador ha volgut reivindicar que l'amor no té edat i que és completament normal que hi hagi parelles amb molta diferència d'edat. Tant és així que Mejide s'ha documentat sobre el tema i ha dit: "Avui dia hi ha dos milions de persones que tenen una relació amb persones amb les quals tenen una diferència d'edat de deu anys". No és el seu cas. La seva nova nòvia en té 27 i ell en té 48.

A més: Risto Mejide, parlant sobre la diferència d'edat en les parelles, ha dit que ha de ser molt dur que et diguin "pederasta". També ha dit: "Ha de ser complicat que la teva família s'oposi a una relació per la diferència d'edat i que se'n riguin de tu".

Per acabar: Abans d'abandonar el plató, Ana Rosa Quintana ha preguntat a Risto Mejide si avui dia estava enamorat. Mejide ha dit un sí rotund. "Has anat prou de pressa", ha respost Ana Rosa Quintana. I és que va ser el passat setembre quan Mejide i Escanes van confirmar la seva separació. "Una cosa és quan la notícia surt en els mitjans de comunicació i l'altre és quan comencen les coses", ha respost Mejide.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco