La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Bufetada a mà oberta d'Alfons Arús a Georgina Rodríguez, nòvia de Cristiano Ronaldo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

D'aquí a menys de 24 hores, la nòvia de Cristinano Ronaldo estrena la segona temporada del seu reality a la plataforma Netflix.

Què sabem? Georgina Rodríguez està d'actualitat. La passada nit va visitar el programa El Hormiguero, per primera vegada, per parlar del seu alt nivell de vida i per promocionar la segona temporada del reality que està a punt d'estrenar. Rodríguez també està d'actualitat per una polèmica foto que fa uns dies va compartir a les seves xarxes dient que les persones riques com ella, també treballen.

Què ha passat? La foto de Georgina Rodríguez ha molestat al presentador de La Sexta, Alfons Arús. Per aquest motiu, durant el matí del dijous 23 de març, no ha dubtat a dedicar unes paraules a la parella de Ronaldo. "Els que treballem no estem tot el dia dient que estem treballant", ha afirmat Arús. És a dir, que la gent que està ocupada treballant no té temps de penjar històries en el compte d'Instagram dient que estan treballant. Mentre que els que no treballen mai, i ho fan un dia de manera puntual, sí que tenen temps. Això és el que ha vingut a dir Arús.

A més: La filla d'Alfons Arús, Tatiana, ha dit en el programa que Georgina, en un dia de compres, es pot arribar a gastar fins a 35.000 euros. Un dineral a l'abast de molt poques persones. Arús en conèixer la xifra també ha dit la seva: "Els 35.000 euros segur que són fruit de la suor del seu front de tot el que treballa". Unes paraules carregades d'ironia amb les quals ha vingut a dir que Georgina Rodríguez no fa res.

Per acabar: La vida de Georgina Rodríguez va canviar per complet quan va conèixer a Cristiano Ronaldo. Una trobada que es va produir mentre ella treballava com a dependenta a la botiga Gucci de Madrid, del carrer Serrano, venent bosses de mà. Només veure's van enamorar-se i d'això ja fa vuit anys. Georgina ha passat de vendre bosses de mà, a comprar-se'n. I no és de gustos barats.

Categoria: La Jungla