La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Bárbara Rey desvela els llocs on ella i Joan Carles van tenir relacions sexuals

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Bárbara Rey ha visitat aquest matí de dijous el programa Espejo Público, d'Antena 3, presentat per la catalana Susanna Griso.

Què sabem? Rey al seu pas pel programa ha parlat de Joan Carles, amb qui fa molts anys va mantenir una tòrrida relació que va durar diversos mesos. El que va ser rei, casat amb Sofia, va veure's en diverses ocasions amb Bárbara. Un romanç del qual sempre s'ha parlat i del que aquest matí, Rey, ha donat més detalls.

Què ha dit? L'actriu Bárbara Rey està a punt d'estrenar la seva pròpia docusèrie Una vida Bárbara, basada en la seva vida personal i professional. Una docusèrie que aviat estarà disponible a Atresplayer Premium i promet ser tot un èxit. Una producció basada en la vida de Bárbara Rey i amb la relació que va mantenir tant amb Joan Carles com amb Ángel Cristo, ara mort, que va ser el seu marit i pare dels seus dos fills. Parlant de l'emèrit, Rey ha dit:

  • "He viscut moltes coses amb ell i ens hem vist en moltes ocasions. Ell sempre treia temps per veure'm".
  • "Jo mai he tingut res amb ell a Zarzuela, crec que és una falta de respecte".
  • "Les tres vegades que he estat a Zarzuela han estat per temes molt concrets. Primer per conèixer-nos i després, en dues ocasions. Una d'elles es veu clarament a la sèrie que està a punt d'estrenar-se".

A més: Bárbara Rey, que ha dit que a Joan Carles li deia Joan, també ha parlat de Corinna Larsen.

  • "Ningú es posa amb Corinna. Mentre que amb mi no paren de treure coses que moltes vegades no són certes".
  • "Tinc un pis i les dues cases que tenia comprades les he hagut de vendre per temes d'Hisenda".
  • "Hisenda ha estat molt dura amb mi. M'han fet pols, però tinc una capacitat d'adaptació brutal".

Per acabar: Bárbara Rey també ha parlat de Sofia, de qui ha dit que està segura que coneixia la relació que mantenia amb Joan Carles. "Sempre procurava tenir un apropament amb mi i em preguntava pels meus fills", ha confessat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Antena 3