La Jungla
Quarta gal·la de 'Supervivientes'
Foto: Quarta gal·la de 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Adara sorprèn nominada i Sergio Garrido és desterrat: les novetats de 'Supervivientes'

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Quarta gal·la de 'Supervivientes'
Foto: Quarta gal·la de 'Supervivientes' | Telecinco

La quarta gala de Supervivientes ha produït moviments en els grups de concursants, ha desterrat un nou concursant i ha proclamat els quatre nous nominats.

Al detall: El programa de Telecinco ha anat descartant, un a un, els nominats que se salvaven fins a arribar al concursant desterrat.

  • Sergio Garrido s’ha convertit en el desterrat de la nit. I un cop localitzat amb Jaime i Artur, s’ha obert una enquesta per escollir el primer expulsat definitiu de l’edició.
  • Al final del programa, l’enquesta d’expulsió s’ha tancat, però no es coneixeran els resultats fins diumenge, quan Ion Aramendi presenti Conexión Honduras.
  • Els concursants s’han batut en un joc de resistència que ha proclamat a Diego i Jonan líders de la setmana dels seus corresponents equips.

Nominats: Un cop més amb el procediment habitual del format, els concursants s’han nominat entre sí per escollir els nominats que s’enfrontaran a la decisió de l’audiència. Aquesta és la situació actual dels nominats per la pròxima gal·la:

  • Royales: Raquel Mosquera ha estat la nominada per tot el grup, mentre que el líder del grup, Jonan, ha decidit nominar a Gabriela Arrocet per la seva nova incorporació al grup (decisió del programa per equilibrar el nombre de concursants a cada grup).
  • Fatales: Els concursants han decidit nominar a Asraf Beno, per les discussions que s’han generat en els últims dies, i Adara Molinero ha estat sorprenentment la nominada directa de Diego, líder.