La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Risto Mejide presumeix de nòvia en un acte amb molts periodistes, tot i voler que sigui anònima

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Risto Mejide, presentador de Telecinco, està enamorat de nou de la seva nova nòvia, una jove de València de 27 anys que es diu Natalia Almarcha.

Què sabem? Risto Mejide acaba de presentar el seu últim llibre Dieciséis notas. Ho ha fet durant la tarda del dijous 23 de març en un acte celebrat a Madrid, on viu ell. Un acte on han anat molts mitjans de comunicació. També hi ha anat Natalia, la nova nòvia de Risto, fent així la seva primera aparició pública.

Què ha passat? Risto Mejide està especialment il·lusionat amb la nova relació que ha començat fa uns mesos. Una il·lusió de la qual ha presumit en les últimes hores en la presentació del seu darrer llibre a Madrid. Un acte on el presentador va arribar de la mà de la seva parella, Natalia, que es va convertir en el centre de totes les mirades. Tot i que la jove de València va intentar mantenir-se en un discret segon pla, per no treure protagonisme a la seva parella.

En profunditat: Per a l'ocasió, tenint en compte que es tractava de la seva primera aparició pública davant dels mitjans, Natalia va lluir les seves millors gales. La farmacèutica va optar per un conjunt de dos peces, color vainilla. Uns pantalons de pinça i una americana amb armilla amb botons daurats. Tot rematat amb una bossa de mà daurada, un pentinat molt sofisticat, amb els cabells ondulats, i pujada a unes altes sandàlies de taló. Així anava:

Per acabar: Una aparició pública amb la qual Natalia deixa de ser una persona anònima, per fer el salt a la primera línia. Tot i que Risto Mejide, fa pocs dies, en una entrevista que va concedir a Cuatro, demanava respecte per la seva parella perquè, segons deia, és una persona anònima que vol mantenir-se al marge del món de la faràndula.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco