La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Kiko Matamoros, víctima del micro obert: insulta a un reporter de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Kiko Matamoros, col·laborador del programa de les tardes de Telecinco, ha protagonitzat un lleig moment en directe.

Què sabem? Kiko Matamoros ha patit les conseqüències de tenir el micròfon obert a Sálvame. El col·laborador del programa, durant la tarda del dijous 23 de març, va insultar a un periodista que s'estrenava en l'espai quan es pensava que ningú l'estava escoltant.

Què ha passat? Kiko Matamoros, molt desafortunat, va dedicar un lleig comentari a un periodista que s'estrenava en el programa Sálvame, mentre estava fent una connexió amb el programa des de Canàries. Un insult que Kiko Matamoros es pensava que ningú escoltaria, però es va equivocar. I és que el tertulià tenia el micro obert i les seves paraules les va escoltar absolutament tothom. Unes paraules molt lletges que van provocar el riure del seu company de programa, Kiko Hernández. El moment és aquest:

A més: El reporter, tot i que segurament va sentir les paraules de Matamoros, va fer com si la cosa no anés amb ell i va continuar amb la connexió amb total naturalitat. Els usuaris a les xarxes socials, però, no li van perdonar l'insult a Kiko Matamoros. Per aquest motiu li van dedicar tota mena de comentaris. Alguns són: "Millor no comentem la cara que tens tu", "Després es queixa quan es posen amb la seva xicota", "Quina falta de dignitat", "Quin fàstic", "Una persona com Matamoros no hauria d'estar a la televisió" o "Ell té cara d'orangutan".

Per acabar: El reporter al qual ha insultat Kiko Matamoros es tracta de Baby Solano. Un periodista canari que actualment treballa per la televisió canària pero fa anys havia treballat per Telecinco. Ho havia fet en programes com El Mánager o Vuélveme Loca, presentat per Patricia Pérez i Tania Llasera, entre altres.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Twitter