La Jungla
Foto: | TV3
Famosos

Karmele Marchante ven roba, sabates i bolsos als seus veïns per guanyar diners

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La periodista catalana Karmele Marchante és coneguda per molts per participar, durant set anys, com a col·laboradora en el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame.

Què sabem? La catalana Karmele Marchante viu allunyada del món de la premsa rosa. Un món que detesta i no li agrada, tot i que en el seu dia s'hi va dedicar. Segons ha explicat ella perquè estava molt ben pagat i guanyava molts diners. Ara, la de Tortosa, que viu a Madrid, està centrada en la seva faceta com a escriptora. El seu últim llibre ha estat No me callo: mis memorias, publicat el novembre del 2022.

Què ha passat? Karmele Marchante, durant molt temps, ha estat dedicada al món de la televisió. Un món on la imatge prima sobre qualsevol altra cosa. Per aquest motiu Karmele Marchante, sempre estupenda, té a casa una infinitat de vestits, sabates, jaquetes, joies i bosses de mà de grans marques. Una roba i complements que l'ex de Sálvame, segons informa el portal Jaleos, el pròxim 16 d'abril, que cau en diumenge, posarà a la venda. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karmele Marchante (@karmele.marchante)

En profunditat: Karmele Marchante, amb l'objectiu de guanyar ingressos, muntarà un mercat entre els seus veïns on vendrà roba i complements a preu de ganga. Un mercat amb el qual Karmele Marchante segur fa molt feliços als seus veïns, que podran lluir roba, sabates i complements que la periodista catalana ha lluït en les seves ocasions més especials i importants.

Per acabar: A banda d'estar centrada en la seva faceta com a escriptora, i ara també com a venedora en mercats, Karmele Marchante també està bolcada amb la lluita feminista. No podem dir el mateix de la política. I és que abans Marchante era una gran defensora de l'independentisme, però en les seves últimes entrevistes a la televisió, com TV3 i 8TV, ha afirmat que s'ha endut una gran desil·lusió i que està trista amb tot el que està passant.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió