La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

El motiu pel qual Ana Obregón s'ha convertit amb mare amb quasi 70 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Des de fa un parell de dies no es parla d'altra cosa que d'Ana Obregón i la seva nova maternitat, a través de la gestació subrogada.

Què sabem? Fa un parell de dies la revista Hola va publicar en portada unes fotos molt impactants d'Ana Obregón, a Miami, amb un bebè en braços. Una notícia que està generant molta controvèrsia. I és que la presentadora i actriu, amb quasi 70 anys, s'ha convertit en mare d'un bebè que es diu igual que ella, Ana.

Què ha passat? El programa Sálvame, de les tardes de Telecinco, ha descobert, suposadament, el motiu real pel qual Ana Obregón hauria decidit ser mare de nou. Sembla que el seu fill Álex Lequio, que va morir fa tres anys a causa del càncer, és una de les coses que hauria demanat a la seva mare abans de morir. El jove tenia ganes de formar una família i en veure que no podria li va demanar a la seva mare que ho fes per ell. Per aquesta raó, Ana Obregón, tres anys després de la mort del seu fill, ha decidit tornar a ser mare. Així ho ha explicat la periodista Maria Patiño a Telecinco. Les dues altres coses que Álex Lequio hauria demanat a la seva mare és la publicació d'un llibre, que Obregón ja ho ha fet, i també la creació d'una fundació per ajudar a les persones amb càncer, que Ana també ho ha fet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Per acabar: Hi ha una gran polèmica respecte a l'origen dels espermatozoides que s'haurien utilitzat per dur a terme la gestació subrogada. Es comenta, tot i que no està confirmat, que Álex Lequio abans de morir hauria deixat semen congelat i que Ana Obregón l'hauria fet servir per ara ser mare. Una decisió, en cas de ser així, que hauria cabrejat molt a la jove catalana, Carolina Monje, que va estar sortint amb el fill d'Ana Obregón durant els últims anys de la seva vida. Ana Obregón actualment es troba a Miami i no descarta passar allà una petita temporada a causa de la repercussió mediàtica que hi ha a Espanya arran de la seva maternitat. Quan torni aquí, parlarà obertament del tema i posarà fi a tots els dubtes i rumors que hi ha ara?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos