La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira i els seus fills fan les maletes per marxar a viure a Miami els pròxims dies

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Quasi un any després de fer-se pública la seva separació amb Gerard Piqué, la cantant inicia la mudança per començar una nova vida.

Què sabem? La cantant Shakira tenia pensat marxar als Estats Units a principis d'any, però per problemes de salut del seu pare va haver de posposar la marxa. Aprofitant les vacances de Setmana Santa la cantant farà les maletes per començar una nova vida a Miami.

Què ha passat? Tal com informa el portal Vanitatis, la cantant ja ha comunicat al seu entorn més proper que la seva marxa a Miami és imminent. Shakira aprofitarà aquests dies de descans per fer les maletes i mudar-se als Estats Units. Ho farà amb els seus dos fills Milan i Sasha. De fet, primer marxaran ells tres i al cap d'uns dies marxaran a Miami els pares de la cantant, William i Nidia. Ho faran amb un avió medicalitzat, on viatjaran acompanyats d'un metge per evitar problemes de salut. I és que la seva mare, fa setmanes, va patir una trombosi en una cama. El seu pare, tot i que ara està una mica millor, també ha estat molt delicat de salut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

A més: Gerard Piqué, tal com van establir els advocats, podrà veure els seus fills deu dies cada mes. També podrà estar amb ells durant els períodes vacacionals. Una separació que segur se li fa molt difícil al que va ser jugador del Barça, ja que fins avui dia està acostumat a veure als seus fills tot sovint. De fet, el cap de setmana passat, coincidint amb la final de la Kings League, es va deixar veure amb ells en el Camp Nou.

Per acabar: La que de moment no s'espera que viatgi a Miami és Clara Chía, parella de Piqué. La jove de Barcelona, que abans era cambrera en un bar de copes, prefereix mantenir un perfil baix i quedar en un segon pla per no interferir en la relació que Piqué té amb els seus fills i amb Shakira, que és molt dolenta i complicada.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira