La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Ana Obregón escull a una persona per fer-se càrrec de la seva filla, si ella per edat no pogués

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La presentadora i actriu està d'actualitat des de fa un parell de dies a causa de la seva nova maternitat, amb quasi 70 anys.

Què sabem? Va ser el dimecres quan la revista Hola va publicar en portada que Ana Obregón torna a ser mare, tres anys després de la mort del seu fill. Una decisió que ha pres perquè, segons va publicar en el seu compte d'Instagram, se sentia sola i sense ganes de viure. Gràcies a la seva nova filla i a la gestació subrogada, Ana Obregón ha recuperat la il·lusió i les ganes de viure.

Què ha passat? El programa de Ana Rosa, aquest matí de divendres 31 de març, ha donat més informació sobre la notícia del moment. Parlem de la nova maternitat d'Ana Obregón. Ha estat la periodista Rosa Conde, de Telecinco, que des de l'hospital de Miami on Obregón va ser fotografiada ha dit que la presentadora i actriu, amb quasi 70 anys, ha escollit a una persona per fer-se càrrec de la seva filla, que es diu Ana, en cas que ella no pogués per qüestions d'edat o salut.

En profunditat: Ana Obregón és conscient de la seva edat i de la decisió que ha pres. Tot i això, torna a estar feliç i ha recuperat la seva il·lusió per viure, després de la tràgica mort del seu fill a causa del càncer. Sent conscient de la realitat, Ana Obregón ha designat a una persona de la seva total confiança perquè sigui el tutor de la seva filla en cas que ella, en un futur, no pugui fer-se'n càrrec. "En els Estats Units és obligatori que es designi a un tutor després del naixement, per si passa alguna cosa. Una persona que és l'encarregada de fer-se càrrec de la criatura", ha explicat Rosa Conde, periodista de Telecinco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Per acabar: La nova maternitat d'Ana Obregón ha generat mola polèmica i també una gran incògnita. I és que moltes són les persones que es pregunten qui ha estat el donant de les espermes. Circula una teoria que diu que les espermes serien del fill d'Ana Obregón, ja que un dels seus desitjos abans de perdre la vida era ser pare. De manera que hauria congelat espermes i ara Ana Obregón els hauria utilitzat per poder fer realitat el somni del seu fill.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos