La Jungla
Toni Soler i Judit Martín, durant el gag de la Virgen del Rocío
Foto: Toni Soler i Judit Martín, durant el gag de la Virgen del Rocío | TV3
Televisió

Resposta contundent de Toni Soler a Juanma Moreno, indignat pel gag de la Virgen del Rocío a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Toni Soler i Judit Martín, durant el gag de la Virgen del Rocío
Foto: Toni Soler i Judit Martín, durant el gag de la Virgen del Rocío | TV3

Toni Soler ha reaccionat, en les últimes hores, a la petició del president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, perquè TV3 i el presentador de l'Està passant es disculpin per la paròdia de la Virgen del Rocío.

Què sabem? Aquest dissabte al migdia, i després que esclatés la polèmica pel gag de la marededeu, Juanma Moreno exigia a la televisió pública catalana que demanés perdó per "faltar el respecte a Andalusia, milers d'andalusos i les seves tradicions". Toni Soler s'hi nega.

Què diu Toni Soler? A través d'un missatge al seu compte de Twitter, que respon un tuit anterior de Juanma Moreno, Toni Soler ha deixat ben clar que no pensa rectificar. "Et pots esperar assegut", ha reaccionat a la demanda d'unes disculpes.

A més, Toni Soler ha respost també a la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), que ha instat TV3 a "respectar i restituir l'honor de la Virgen del Rocío". Un comunicat que ha sorprès encara més el productor televisiu, que ha assenyalat el silenci de la mateixa entitat quan es tracta de "demanar respecte pels ciutadans de Catalunya i els seus drets".

Jair Domínguez ha reaccionat igualment a les paraules del president andalús, a qui ha titllat de "tontet ofès". També ha respost a l'allau de crítiques d'aquells que diuen que Soler i ell no farien bromes similars amb l'islam: "Ens n’hem fotut 50 vegades, però tinc predilecció per fer mofa de sectes controlades per pederastes", ha afegit llenya al foc.

D'on venim? Dimarts 4 d'abril, l'humorista Judit Martín va fer una imitació de la Virgen del Rocío coincidint amb l'inici de la Setmana Santa.

  • Durant la seva actuació, l'actriu va parlar amb exagerat accent andalús i va fer broma de la indumentària de la marededeu: "Em posen uns vestits i unes coses, que això no es pot aguantar. La mare que em va parir, això és horrorós, molt aparatós".
  • També va fer comentaris sexuals als presentadors: "Porto 200 anys sense poder... Què fas després, guapo? Estic més calenta que el pal d'un xurrer".
  • Uns comentaris pels quals Soler ja va deixar entreveure que la paròdia podria portar cua. Va reconèixer que era "un camp de mines" i que no sabia què dir "per no cagar-la".
  • Domínguez es va manifestar en la mateixa línia: "Ens ha pogut demandar tanta gent ja...".