La Jungla
Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara'
Foto: Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara' | Antena 3
Televisió

La docusèrie de Bárbara Rey ja té data d'estrena a Antena 3, amb Chelo i la seva filla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara'
Foto: Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara' | Antena 3

Una vida Bárbara ja té data d’estrena. Antena 3 ha escollit el dimecres 12 d’abril per emetre la nova docusèrie que farà un repàs a la història de Bárbara Rey, narrada per ella mateixa i el cercle més íntim, i amb temes completament inèdits de la seva vida.

D’on venim: La gravació d’entrevistes i documentació del procés creatiu de la sèrie Cristo y Rey, que recentment s’ha estrenat a Atresplayer Premium, han servit per fer forma a Una vida Bárbara.

Al detall: 

  • Una vida Bárbara es tracta d’una docusèrie formada per quatre episodis que s’emetran en obert a Antena 3 els dimecres a partir del 12 d’abril, a les 22:45 hores, després d’El Hormiguero. A més, també estaran disponibles a Atresplayer Premium.
  • Al testimoni de la vedet, que narra en primera persona els diferents episodis de la seva vida, se sumen les intervencions de persones que han marcat la seva trajectòria, com Sofía Cristo, Chelo García-Cortés, la seva germana i periodistes especialitzades com Raquel Piñeiro i Mariola Cubells.

Què sabem: 

  • La docusèrie promet explicar els detalls desconeguts de la vida de la vedet, els millors i els pitjors moments: la seva traumàtica infància, el seu matrimoni i posterior separació amb Ángel Cristo, la infància dels seus fills i la relació amb el rei Juan Carlos I seran els principals temes que es tractaran.
  • Segons va assegurar Emilio Sánchez Zaballo, gerent de vídeo i plataformes online d’Atresmedia, Bárbara parla absolutament de tot: “Parla molt, parla de tot... s’ha de fer-li forma. No decebrà”.
  • La docusèrie pretén descobrir la faceta més personal de María García, el nom real de Bárbara Rey: maltractada per la seva mare, assetjada al treball, violada i amenaçada pel seu marit, desnonada i arruïnada, i objectiu de les clavegueres de l’Estat.