La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram
Famosos

Clara Chía, víctima d'una descarnada campanya transfòbica dels fans de Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram

Clara Chía és al punt de mira dels fans de Shakira, fins i tot ara que la cantant colombiana ha abandonat Barcelona i ha demanat respecte per la intimitat dels seus fills des de Miami. Mentre la cantant posa distància, la nova nòvia de Gerard Piqué pateix una campanya transfòbica orquestrada per seguidors de la colombiana.

Què sabem? En les últimes hores, diversos comptes de TikTok s'han organitzat per compartir vídeos del suposat passat de Clara Chía. Asseguren que la parella de Gerard Piqué és transsexual, i fins i tot s'aventuren a assenyalar que l'exfutbolista hauria pagat totes les cirurgies de reassignació de gènere.

@cinthya_zar_oficial #chismesito #shakira #pique #clarachia #shakiranew #farandula #parati #chismesitoconcinthyazaro #foryou #chisme ♬ TQG - KAROL G & Shakira

En detall: Les mateixes publicacions afirmen que Clara Chía hauria iniciat la transició quan tenia 15 anys, que aleshores es deia Esteban, i que hauria estat Milan Piqué l'encarregat de revelar aquest secret en un suposat live de Shakira a Instagram del qual no hi ha ni rastre.

A més de tractar-se d'una informació falsa, la campanya contra Clara Chía ha estat fortament criticada pel seu contingut transfòbic, ja que busca desacreditar-la amb l'únic argument que és suposadament una noia trans. 

Un altre apunt: Aquesta és la segona campanya contra Clara Chía amb la qual els fans de Shakira han inundat les xarxes socials en les últimes hores. Abans, perfils anònims asseguraven que la jove hauria estat infidel a Gerard Piqué amb Pep Guardiola.

Per acabar: Enmig d'aquest enrenou, Shakira ja s'ha instal·lat definitivament als EUA amb els seus fills, Milan i Sasha. Per començar aquesta nova etapa, la cantant colombiana ha emès un comunicat que demana als mitjans de comunicació respecte a la intimitat dels menors. Un dret que, segons ha denunciat ella mateixa, alguns periodistes han vulnerat els darrers mesos a Barcelona.