La Jungla
Carlos Fuentes, presentador del programa 'OpinaCat'
Foto: Carlos Fuentes, presentador del programa 'OpinaCat' | 8tv
Televisió

8tv supera Cuatro: audiència espectacular amb 'OpinaCat'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Fuentes, presentador del programa 'OpinaCat'
Foto: Carlos Fuentes, presentador del programa 'OpinaCat' | 8tv

8tv ha fet el sorpasso a Cuatro aquest dimecres a la tarda entre els espectadors a Catalunya, gràcies als bons registres que obtinguts per l'OpinaCat. És la segona vegada, en pocs dies de diferència, que Carlos Fuentes fa més audiència que Cuatro al día, la seva competidora de Mediaset.

Què sabem? Aquest dimecres, OpinaCat de 8tv ha registrat una audiència mitjana del 3,3% i 40.000 espectadors a Catalunya. Això són cinc dècimes més que el canal Cuatro, que amb el magazine de tardes Cuatro al día s'ha quedat en un 2,1% de quota de pantalla i 30.000 espectadors catalans.

En detall: És la segona vegada, en les últimes dues setmanes, que OpinaCat fa millors números que Cuatro al día. El passat 29 de març, el programa de Carlos Fuentes a 8tv va fer un 2,4% de share i 33.000 espectadors, mentre que l'espai d'Ana Terradillos a Mediaset va obtenir un 2,1% i 30.000 espectadors.

A més, OpinaCat ha arribat a puntes de prop del 5%, frec a frec amb La Sexta, que ha obtingut una mitja del 4,6% en la franja de les 20:00 hores, tot i que en aquest cas sense el sorpasso de 8tv.

Reacció: Nicola Pedrazzoli, CEO de 8tv, ha celebrat públicament la notícia. A través de les seves xarxes socials, l'empresari italià ha reivindicat les bones dades de l'OpinaCat, de les quals ha apuntat que "a més d'un no li agradarà la notícia".

Per acabar: OpinaCat s'emet cada tarda, de dilluns a divendres, entre les 18:00 i les 20:30 hores a 8tv, i s'ha convertit ja en un dels puntals de la cadena.

Categoria: La Jungla