La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Eva, germana del xef Jordi Cruz, desvela per error en un missatge el sexe del bebè

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El cuiner nascut a Manresa, Jordi Cruz, es prepara per encetar una nova etapa a la seva vida. Així ho ha anunciat la seva parella a través de les xarxes socials.

Què sabem? El divendres a la tarda a última hora, la parella de Jordi Cruz, la brasilera Rebecca Lima, va anunciar a través de les xarxes socials que està embarassada. Una notícia sorpresa que pocs coneixien i ha causat un gran impacte.

Què ha passat? Jordi Cruz i la seva nòvia de Brasil, Rebecca Lima, estan esperant el seu primer fill. Així ho ha anunciat ella a través de les xares. En el seu perfil d'Instagram ha compartit fins a cinc imatges d'ella presumint de panxa. "El regal més gran", escriu amb l'emoticona d'un cor vermell. Una publicació que Jordi Cruz, molt reservat amb la seva vida privada, no ha comentat. Només ha clicat el botó de 'm'agrada'. Lima també ha compartit la notícia a través de les seves històries d'Instagram on ha escrit: "Esperant l'amor de les nostres vides". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becca Lima (@rebeccalimap)

En profunditat: La publicació de Rebecca Lima anunciant que està embarassada acumula molts missatges. Entre ells destaca el que la germana de Jordi Cruz, que es diu Eva, li ha fet arribar. Un missatge on escriu: "Feliços i amb ganes de veure'l aviat". Unes paraules amb les quals dona a entendre que Jordi i Rebecca ja coneixen el sexe del bebè i estan esperant a un nen. Seguirà els passos del seu pare?

Per acabar: L'embaràs de la parella de Jordi Cruz s'ha conegut la mateixa setmana en la qual s'ha filtrat l'elevadíssim sou que guanya el català per cada programa que presenta de MasterChef, a Televisió Espanyola. Suposadament, Jordi Cruz, per programa, s'emporta la desorbitada xifra de 10.000 euros. Si per cada temporada de MasterChef, amb concursants famosos o anònims, es graven aproximadament uns 13 programes, en total Jordi Cruz guanya al voltant de 130.000 euros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram