La Jungla
Patricia Rite, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Patricia Rite, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Mor la 'influencer' Patricia Rite, famosa de Telecinco, amb només 30 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Patricia Rite, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Patricia Rite, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Patricia Rite, popular per la seva participació al reality de Telecinco Mujeres y hombres y viceversa, ha mort aquest diumenge amb només 30 anys, víctima d'un càncer de pell.

Què sabem? L'expretendenta de MyHyV ha mort a Huelva, la seva ciutat natal, quatre anys després de ser diagnosticada d'un càncer de pell que havia fet metàstasi. Així ho ha comunicat la seva família, a través d'un text publicat a les xarxes socials de Patricia Rite, que agraeix el suport a la jove i demana "respecte en aquests moments tan durs".

En detall: Patricia Rite va revelar que patia un càncer el 2022. Des d'aleshores s'havia dedicat a conscienciar de la malaltia a Instagram i TikTok, on acumulava més de 300.000 seguidors.

  • Als seus perfils havia explicat que l'origen de la malaltia era una piga que tenia des de petita.
  • Durant mesos ha narrat el seu dia a dia dins i fora de l'hospital, i l'evolució de la malaltia.
  • El passat mes de març saltaven les alarmes, quan la Patricia comunicava als seus followers que el darrer TAC confirmava que el càncer s'havia estès.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Patricia Rite (@patricia_rite)

A més, Rite es va deixar veure per últim cop a xarxes socials quatre dies més tard. El 5 d'abril, la instagramer va exposar que passava un mal moment, després d'haver estat ingressada en un centre hospitalari amb un empitjorament del seu pronòstic.

Per acabar: La mort de Patricia Rite ha causat commoció entre els seus excompanys de MyHyV, on va participar l'any 2015 com a pretendenta d'en Luka Ablático. D'aquella època conservava amics com la també concursant Marina Ruiz, que ha lamentat públicament aquesta trista notícia.