La Jungla
El president Pere Aragonès i Marc Giró, al 'Late xou'
Foto: El president Pere Aragonès i Marc Giró, al 'Late xou' | TVE
Televisió

Aragonès, amb Marc Giró: el codi dels timbres de la Generalitat i la truita del president

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
El president Pere Aragonès i Marc Giró, al 'Late xou'
Foto: El president Pere Aragonès i Marc Giró, al 'Late xou' | TVE

Pere Aragonès ha estat aquest diumenge al Late xou de Marc Giró. Una entrevista informal al president de la Generalitat, que ha deixat l'americana a casa i ha visitat el programa vestit de carrer.

Què sabem? Des dels platós de RTVE Catalunya, Aragonès ha parlat de l'exposició pública permanent que va unida al càrrec. "Si vas a la platja, tothom et veu els michelins", ha sorprès a la televisió. I l'ha contraposat a l'anomenada "soledat del president": "L'última paraula la tens tu. No pots tirar la pilota cap amunt".

En detall: En un entorn més distès del que està acostumat, Aragonès ha confessat també que imita altres polítics (no ha dit a qui) "en petit comitè" i ha revelat el codi secret dels timbres del Palau de la Generalitat: "Quan entra el president, toquen un timbre. Quan ve una autoritat de visita, toquen dos timbres. I quan ve la parella del president, toquen un timbre molt llarg". Una revelació que ha deixat Marc Giró amb uns com unes taronges.

A més, el programa tenia reservada pel tram final una secció per posar a prova Aragonès: Master xouf, una prova de cuina per comprovar si la millor truita a la francesa és la del president o la de Marc Giró.

  • Finalment, i segons el veredicte dels xefs Carme Ruscalleda, Carles Gaig i David Andrés, la victòria ha estat per Aragonès.

Per acabar: El Late xou de Marc Giró amb Pere Aragonès ha reunit 48.000 catalans al davant de la televisió, i ha aconseguit un 4,1% de quota de pantalla. El liderat de la nit ha estat per L'amiga especial de TV3, amb 206.000 espectadors i un 10,8% de share; seguit de Lo de Évole de La Sexta amb Yolanda Díaz, que ha fet un 9,8% i 194.000 espectadors.

Categoria: La Jungla