La Jungla
Chelo García-Cortés i Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara'
Foto: Chelo García-Cortés i Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara' | Antena 3
Televisió

La veritat de la "nit d'amor" entre Bárbara Rey i Chelo: "No estàvem soles, n'érem cinc"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Chelo García-Cortés i Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara'
Foto: Chelo García-Cortés i Bárbara Rey a 'Una vida Bárbara' | Antena 3

La segona entrega d’Una vida Bárbara ha tractat la famosa “nit d’amor” que van viure Bárbara Rey i Chelo García-Cortés. Les dues han donat la seva versió dels fets i han discrepat en un assumpte.

D’on venim: En una visita de la vedette al Deluxe, ella i la periodista van protagonitzar un històric moment televisiu al reconèixer que havien tingut una “nit d’amor”. D’aquest moment ja fa més de deu anys i s’han arribat a fer samarretes i altre tipus de merchandising de l’icònic moment.

Què diu Chelo: La col·laboradora de Sálvame ha explicat com la seva experiència amb la vedette va suposar un punt d’inflexió a la seva vida: “No havia tingut cap relació amb una dona, ni m’ho havia plantejat. Era Cap d’Any i a l’apartament estàvem José Manuel Parada, un actor argentí, un actor català, Maria (Bárbara) i jo. Aquella primera nit d’amor no estàvem soles, érem cinc persones”.

  • La periodista explica que no estava previst el que va succeir: “Estava passant una cosa que jo, sense dubte, no m’havia proposta”.

Què diu Bárbara: D’altra banda, la vedette també ha donat detalls d’aquella nit tan simbòlica. La que va ser amant del rei emèrit ha explicat com van acabar les dues soles: “No se com es va embolicar la cosa, però vam acabar els cinc. I sobtadament, em trobo amb Chelo a un costat, jo a l’altre i el noi al mig de nosaltres... Ens vam independitzar del grup perquè tampoc ens prenien gaire atenció”.

  • Bárbara Rey no ha entrat gaire en detalls i, de fet, ha parlat molt cautelosament: “Si allò era una orgia, a mi no em... bé doncs, ho hem passat més o menys bé, però... Que ja està, s’ha acabat tant dir detalls...”.

Al detall: Mentre que Chelo diu que van haver-hi més “nits d’amor”, l’actriu assegura que no les van haver. La periodista defensa que van tenir més trobades: “No coincidim en les nits. Entre Bárbara i jo sí que va ocórrer una cosa súper bonica. Va ser meravellós”.

  • García-Cortés ha expressat el punt d’inflexió: “Va ser la meva primera experiència i em va fer veure que soc una dona lliure a l’hora d’enamorar-me i acostar-me amb qui em dona la gana”.