La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Els fans de Clara Chía, contra Shakira per fardar d'un caríssim regal de Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant colombiana Shakira està centrada en la seva nova vida a Miami, en els Estats Units, després que marxés de Barcelona a principis d'abril, concretament el passat dia dos.

Què sabem? Només marxar de la capital catalana, Shakira va publicar un comunicat a les xarxes socials, en el seu compte d'Instagram, demanant respecte per ella i pels seus fills, Milan i Sasha, després de tota la pressió mediàtica viscuda a Barcelona durant els seus últims mesos. Una pressió mediàtica arran de la separació i mala relació amb el seu ex, Gerard Piqué.

Què ha passat? Època de canvis en la vida de Shakira. Tot i haver-se mudat a Miami, on té una enorme mansió, la cantant està en plena recerca d'una nova casa on anar a viure amb els seus fills. I és que segons s'ha sabut, la seva actual mansió, propietat del seu ex Antonio de la Rúa, pateix un gran problema. I és que està envaïda per una plaga de termites. Un fet que molesta molt a la cantant. Per aquest motiu vol marxar a una nova propietat. Una casa que ja està buscant. Així es pot veure en les últimes imatges que s'han publicat d'ella. Unes imatges, per cert, que han cridat moltíssim l'atenció. Concretament per un detall que llueix la cantant, que està directament relacionat amb el seu ex, Gerard Piqué. Un detall que es pot interpretar de dues maneres diferents: com una bufetada a Piqué, o com un intent de Shakira per calmar la situació i voler-se apropar a ell.

En profunditat: El detall que ha cridat l'atenció de tothom, i amb el que s'ha vist a Shakira caminant pels carrers de Miami, és una bossa de mà. Una bossa de mà molt especial per a ella. I és que li va regalar Gerard Piqué, a finals del 2019. Un complement que té un preu de 2.000 euros, només apte per a persones amb molts diners, i que és de la firma Balenciaga. La imatge de Shakira presumint de bossa de mà que li va regalar el seu ex és aquesta:

Per acabar: Una imatge que s'ha compartit en un compte de Twitter que defensa la relació entre Clara Chía i Gerard Piqué. Per aquest motiu, les crítiques contra la cantant, dels seguidors de Chía, no s'han fet esperar. Entre altres li han dit coses com: "La tòxica", Pobreta", "Mai ho superarà" o "No para d'humiliar-se sola".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira