La Jungla
Imma Pedemonte s'acomiada dels espectadors
Foto: Imma Pedemonte s'acomiada dels espectadors | TV3
Televisió

Imma Pedemonte s'acomiada de TV3: emotiu adeu després de 40 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Imma Pedemonte s'acomiada dels espectadors
Foto: Imma Pedemonte s'acomiada dels espectadors | TV3

Imma Pedemonte ha dit adeu aquest diumenge als espectadors de TV3, després de 40 anys com a presentadora d'esports. Una última connexió en directe al Telenotícies migdia, abans de jubilar-se als 64 anys.

Què sabem? Ramon Pellicer i Artur Peguera han estat els encarregats d'acomiadar Pedemonte, que era a la final del Trofeu Comte de Godó. L'equip d'informatius tenia preparades, per homenatjar la seva companya, les imatges d'un dels esdeveniments esportius històrics més destacats que la presentadora ha cobert durant aquestes quatre dècades: l'elecció de Barcelona com a seu d'uns Jocs Olímpics.

En detall: Definida com una "gran campiona de la comunicació" pels seus companys a plató, Imma Pedemonte ha recordat l'emoció d'aquell dia a la Rambla. Tot i que des del Reial Club de Tennis Barcelona, la presentadora ha destacat també els anys que ha pogut "gaudir de Rafa Nadal" a l'arena barcelonina. "Ha estat un plaer veure les millors raquetes del món aquí", ha expressat.

Per acabar: Durant aquests 40 anys a TV3, Imma Pedemonte ha estat una de les cares visibles de la secció d'esports dels Telenotícies. També ha presentat programes històrics com Gol a Gol o Tot l'esport.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió