La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Frank Blanco celebra la pèssima audiència de Danae Boronat a TV3 i Cristina Porta hi posa cullerada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El presentador del programa de les nits de 8tv, Frank Blanco, celebra que el seu espai cada dia funciona millor mentre que el que presenta Danae Boronat a TV3 està en caiguda lliure i sense frens.

Què sabem? Boníssimes notícies pel programa El Circ, presentat per Frank Blanco a la televisió privada de Catalunya. I és que l'espai d'entreteniment cada nit acumula més i més espectadors. Una boníssima notícia que no pot celebrar Danae Boronat, que cada dia veu com perd més audiència.

Què ha passat? A principis de març Danae Boronat, que ara presenta Zona Franca a TV3, va marcar una audiència d'1,7%. Una xifra que en les darreres hores ha superat. I és que durant la nit del dimarts 25 d'abril va marcar un 1,3% amb només 9.000 persones mirant el programa. Una terrible notícia per la presentadora de la televisió pública, però boníssima per Frank Blanco, que en el seu últim programa ha aconseguit congregar a 14.000 persones. Un format que cada dia agrada més i marca millors dades d'audiència.

En profunditat: Una caiguda lliure del programa Zona Franca que Frank Blanco ha celebrat en el seu compte de Twitter. "Ahir El Circ va tornar a tenir més espectadors que el late de TV3", ha escrit el presentador en les seves xarxes durant la tarda del dimecres 26 d'abril. "Gràcies a tots els que ens seguiu cada nit a 8tv", ha sentenciat Blanco. Una publicació que acumula molts 'm'agrada' per part dels seus amics, companys i seguidors.

Per acabar: Una celebració de Frank Blanco a la que s'ha afegit Cristina Porta, col·laboradora del programa, però que des de fa uns dies es troba participant en un reality de Mediaset. La periodista esportiva nascuda de Lleida, celebrant la bona ratxa d'audiència que travessa la televisió privada ha escrit: "Eiiii! Ja torno!". Unes paraules amb les quals Cristina Porta deixa clar que troba molt a faltar El Circ i a tot l'equip de persones que hi treballen. Té Danae Boronat els dies comptats a TV3?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV TV3