La Jungla
Camilo Sesto i el seu fill, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Camilo Sesto i el seu fill, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Camilo Blanes, sense dents i vestit de dona: preocupació per la seva salut mental

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Camilo Sesto i el seu fill, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Camilo Sesto i el seu fill, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Alarma per Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, a causa de les fotografies que ell mateix ha publicat en les últimes hores, que evidencien un gran deteriorament físic i que han generat encara més preocupació sobre la seva salut mental.

Què en sabem? Des d'aquest mateix dijous a la nit, Camilín ha compartit més d'una desena de fotos per mostrar la seva transformació. Vestit de dona, amb una perruca negra de cabells llargs. Impacten especialment les imatges del seu somriure, amb les dents corcades.

D'on venim? Els últims dies, l'estat de salut de Camilo Blanes ha centrat l'atenció de la premsa del cor, amb declaracions de membres de la seva família.

  • El crit d'alerta el va donar la seva mare, amb una entrevista a Fiesta de Telecinco.
  • Va advertir que la vida del seu fill "està en perill", que està en situació "lamentable" però que legalment no hi pot fer res.

A més, la revista Semana s'ha posat en contacte amb una persona de l'entorn familiar, que alerta que la casa on viu Camilín s'ha convertit en un "poblat indi" amb "destrucció i caos". El mateix testimoni assegura que el fill del cantant valencià havia patit "atrocitats" durant la seva infantesa, i que els problemes d'ara en són la conseqüència.

Reaccions: Les fotografies de Camilo Blanes han generat una allau de respostes dels seus seguidors, principalment per expressar la seva preocupació pel seu estat físic i de salut mental. Davant dels centenars de comentaris, Camilín ha optat aquest divendres pel silenci.