La Jungla
Fernando Alonso respon als mitjans a Bakú
Foto: Fernando Alonso respon als mitjans a Bakú | Europa Press
Famosos

Fernando Alonso podria tenir nòvia nova, estrella mundial: així respon als rumors

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 28 d'abril de 2023. 15:05
Temps de lectura: 2 minuts
Fernando Alonso respon als mitjans a Bakú
Foto: Fernando Alonso respon als mitjans a Bakú | Europa Press

Fernando Alonso i Taylor Swift són tendència pels rumors que hagin pogut iniciar una relació de parella. Una teoria sorgida a les xarxes socials i que ha arribat a oïdes del pilot asturià. En les últimes hores, el bicampió del món ha respost.

Què en sabem? En la seva arribada a Bakú, per competir aquest cap de setmana al Gran Premi de l'Azerbaidjan, Alonso ha parlat per primera vegada sobre el suposat romanç amb Taylor Swift. Amb l'humor que el caracteritza, i un somriure murri, el pilot no ho ha confirmat ni ho ha desmentit.

Què ha dit?

  • "No tinc res a dir. Només estic aquí per córrer", ha respost entre riures.

D'on venim? Tant Fernando Alonso com Taylor Swift han tallat amb les seves parelles molt recentment. Ell, de la periodista Andrea Schlager; i la cantant nord-americana, de l'actor Joe Alwyn. Una coincidència que, unida als darrers moviments del pilot a les xarxes socials, han donat peu a tota mena d'especulacions.

En detall: En concret, l'obsessió dels darrers dies d'Alonso amb el número 33, la xifra amb la qual ja ha compartit diverses publicacions. Casualment, l'edat de la Taylor. "Ell està solter des de fa poc i ella s'acaba de quedar soltera amb 33 anys. Tot està escrit", publicava un tuitaire el 24 d'abril. Des d'aleshores, un munt de fans de tots dos han volgut veure alguna cosa més.

A més, Fernando Alonso ha contribuït a ampliar els rumors amb un vídeo comentadíssim, picant l'ullet mentre sona de fons Karma de Taylor Swift.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up - ✨️j <3 ✨️

Per acabar: La realitat al darrere dels 33 del Fernando Alonso no amaga res relacionat amb la Taylor Swift, sinó una meta que el dos cops campió del món busca des del novembre de 2022. Quina? Aconseguir la 33a victòria en una cursa de Fórmula 1.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Xarxes Viral F1