La Jungla
Alfred Rodríguez Picó, aquest divendres a 'La gran contradicció'
Foto: Alfred Rodríguez Picó, aquest divendres a 'La gran contradicció' | 8tv
Televisió

Rodríguez Picó, salt a la política i 'mobbing' a TV3: "Em feia la vida impossible"

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 28 d'abril de 2023. 22:32
Temps de lectura: 2 minuts
Alfred Rodríguez Picó, aquest divendres a 'La gran contradicció'
Foto: Alfred Rodríguez Picó, aquest divendres a 'La gran contradicció' | 8tv

Després de tota una vida dedicada a la meteorologia i el medi ambient, Alfred Rodríguez Picó veu el seu futur a la política. Així ho ha explicat aquest divendres en una entrevista a La gran contradicció de 8tv.

Què en sabem? Als 64 anys, Picó ha fet tot el que voldria qualsevol home del temps. De TV3 a Betevé, passant també per les prediccions a ràdio i premsa. Una carrera que ara voldria completar inculcant, des de la política, els beneficis de lluitar pel medi ambient.

En detall: Preguntat per la Marta Polo, Picó ha revelat que el seu pla de jubilació comporta aquest salt a la política. Sobre la militància en algun partit, encara dubta: "Això em fa mandra, però suposo que tard o d'hora t'has d'identificar. De moment vaig lliure total, sense pressions".

A més, vint anys després de deixar l'espai del temps de TV3, Picó va denunciar el 2021 haver estat víctima d'assetjament laboral per part d'un company a la televisió pública. A 8tv ha tornat a recordar aquest episodi de mobbing

Què diu?

  • "La meva relació amb TV3 va ser perfecta durant els 20 anys que vaig ser allà. També amb els companys, Tomàs Molina i Francesc Mauri".
  • "Sí que és veritat que al principi de tot de TV3, hi va haver una persona que em va fer la vida impossible".
  • "Això de sortir a la tele, alguns s'ho creien molt. I que entrés una persona tan jove allà no va agradar".

Per acabar: Sobre l'etapa al davant de les càmeres a la televisió, ara que ja no és a la primera línia ha confessat que no ho enyora. "Si ho hagués de tornar a fer, ho canviaria tot", apunta. No voldria tornar a la tensió que havia viscut durant els anys a TV3, entre pressions internes i els comentaris, de vegades emprenyats, de gent al carrer. Com si a la política no hi hagués pressions.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Temps Televisió 8TV TV3