La Jungla
Yaiza arriba al plató de 'Supervivientes'
Foto: Yaiza arriba al plató de 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Yaiza reapareix penedida pel seu pas per 'Supervivientes': "Sé que necessito ajuda"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Yaiza arriba al plató de 'Supervivientes'
Foto: Yaiza arriba al plató de 'Supervivientes' | Telecinco

Yaiza ha tornat a Espanya, després de ser expulsada disciplinàriament per l'organització de Supervivientes per insults i amenaces cap als seus companys. La concursant ha tornat penedida per les seves formes al reality.

D'on venim: L'exconcursant ha arribat al plató de Supervivientes confessant estar completament penedida de la seva actitud. I és que les seves formes han provocat el rebuig generalitzat de l'audiència del programa, que va celebrar amb aplaudiments la seva expulsió.

Al detall: Yaiza entrava a plató sense aplaudiments per part del públic i començava l'entrevista amb Carlos Soberra reconeixent que "un comportament això no es pot aplaudir", reconeixent sentir "decepció i vergonya".

  • Yaiza ha explicat que no es reconeixia a Hondures, amb una actitud molt diferent de la del concurs, fet que ha cridat l'atenció de Sobera.
  • Yaiza assegura que al carrer sempre mostra el seu somriure: "No m'intento justificar, però sé que vaig anar amb una motxilla...".

Què diu: Yaiza va arribar a plató carregada de remordiments, fins al punt de no voler assistir al programa, segons va informar el presentador. Aquests són els principals titulars del que va dir:

  • L'exconcursant ha reconegut que no s'hauria d'haver convertit en concursant de Supervivientes: "Em vaig equivocar en tot menys en anar a veure Ginés. La meva visita hauria d'haver quedat en una visita i ja està. Avui dia, encara no ha assumit que era concursant".
  • A la vegada, Yaiza ha afirmat que el fet d'arribar última no li va permetre lluir-se al concurs: "Tot el que feia no servia de res perquè vaig arribar l'última"
  • I va veure unes imatges on la majoria de concursants l'han criticat després de ser expulsada per la seva actitud: "Tenen raó. No són les formes ni les maneres", ha dit Yaiza assegurant que, tot i els avisos de Ginés, no li va fer cas.

En profunditat: L'exconcursant, després de veure el resum dels seus moments més destacats a Supervivientes, ha confessat el que pensa: "Sé que necessito ajuda i ho estava fent. En tot moment, amb la psicòloga d'allà i el doctor ho vam estar treballant i no ho vaig saber fer".