La Jungla
Risto Mejide, presentador de 'Todo es mentira'
Foto: Risto Mejide, presentador de 'Todo es mentira' | Cuatro
Televisió

Risto Mejide, bomba televisiva: nou i sorprenent projecte per les eleccions del 28-M

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, presentador de 'Todo es mentira'
Foto: Risto Mejide, presentador de 'Todo es mentira' | Cuatro

Risto Mejide no en té prou amb Viajando con Chester i Todo es mentira, el seu magazine diari al canal Cuatro, i aquest mes de maig afrontarà per primera vegada un nou repte: conduir el primer debat electoral per televisió a la Comunitat de Madrid. Tota una sorpresa que el grup Mediaset ha anunciat aquest dimecres.

Què en sabem? Dimarts vinent, dia 9 de maig, Risto Mejide farà de moderador del debat a quatre que s'emetrà dins del programa Todo es mentira. Marta Flich serà l'encarregada de presentar cadascun dels sis blocs temàtics que dividiran l'especial de les eleccions autonòmiques madrilenyes.

En detall: El debat tindrà participació de tots els partits amb representació a l'Assemblea de Madrid, excepte Vox. Tampoc no hi serà Isabel Díaz Ayuso, que enviarà el segon de la llista.

  • Així, al debat a quatre hi haurà Alfonso Serrano del PP, Juan Lobato del PSOE, Mónica García de Más Madrid y Alejandra Jacinto de Podemos-IU.

A més, l'equip de Todo es mentira ha anunciat un mecanisme de fact-checking i treballarà durant tot el debat per comprovar que les afirmacions dels candidats siguin certes. En cas que dos candidats discuteixin sobre dades comprovables, Risto Mejide i Marta Flich traslladaran als espectadors els resultats de la seva cerca.

Un altre apunt: El debat a quatre a Todo es mentira comptarà també amb la participació d'Antonio Castelo i Virginia Riezu, col·laboradors habituals del programa, que jugaran el paper de comentaristes de cara a l'audiència.

Per acabar: Risto Mejide mostrarà ara una nova faceta professional, només dues setmanes després de donar-se un bany de masses a Barcelona per Sant Jordi. El publicista va ser al passeig de Gràcia i la plaça de Catalunya, signant exemplars del seu llibre Dieciséis notas. Una jornada que va viure amb intensitat, i que va acomiadar amb un comentat missatge d'amor públic a la seva nòvia nova, la jove valenciana Natalia Almarcha.

Categoria: La Jungla