La Jungla
Kiko Rivera ja no és així
Foto: Kiko Rivera ja no és així | Telecinco
Famosos

Kiko Rivera ja no és així: transformació física brutal després de l'ictus

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kiko Rivera ja no és així
Foto: Kiko Rivera ja no és així | Telecinco

Kiko Rivera ha canviat totalment els seus hàbits, sis mesos després de patir un ictus pel qual va passar diversos dies ingressat a l'UCI. Menja sa i fa esport. Immers en un procés de transformació absoluta, la seva imatge també és una altra.

Què en sabem? Amb 39 anys, el fill gran d'Isabel Pantoja s'ha proposat baixar més de 20 quilos després de l'ictus. Quan va acabar a l'hospital pesava 100 quilos, i ara vol aconseguir quedar per sota dels 80. El passat mes de febrer ja s'havia situat en 89,5 quilos. El nou Kiko Rivera és així, com es pot veure a les fotos del seu Instagram:

En detall: Kiko menjava fast food, bevia grans quantitats d'alcohol i fumava tabac de forma habitual. Tres hàbits desterrats per recomanació dels metges. De moment, el seu nou estil de vida comença a donar resultats.

A més, aquesta no és la primera vegada que Kiko Rivera intenta aprimar de forma extrema, tot i que sí que és la primera que ho aconsegueix per pròpia voluntat. El 2017 va ser notícia per la decisió de col·locar-se una pilota intragàstrica. En un any va perdre 42 quilos, però se la va treure per problemes a l'estómac.

D'on venim? El canvi físic, potser definitiu, de Kiko Rivera, té origen en l'ensurt mèdic de finals de 2022. Després d'un primer diagnòstic erroni, el DJ va passar cinc dies ingressat a l'UCI. Ell mateix ha reconegut fa poc a La Resistencia que va passar-ho molt malament, i que gràcies a aquest daltabaix de salut ara es pren la vida d'una altra manera.

Categoria: La Jungla