La Jungla
Paula Badosa, aquest dijous a 'La Resistencia'
Foto: Paula Badosa, aquest dijous a 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

Paula Badosa passa la mà per la cara al seu ex, David Broncano: "Tinc més diners que tu"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Paula Badosa, aquest dijous a 'La Resistencia'
Foto: Paula Badosa, aquest dijous a 'La Resistencia' | Movistar Plus+

La Resistencia ha emès aquest dijous una de les entrevistes amb més morbo de la història del programa: David Broncano fent preguntes a Paula Badosa. El presentador i la tennista de Begur havien estat parella, però el 2020 van tallar. Tres anys més tard, s'han retrobat davant de l'audiència.

Què en sabem? Sense amagar que havien sigut nòvios en el passat, Broncano i Badosa han demostrat que hi pot haver amistat i bon rotllo entre ex. L'empordanesa s'ha animat fins i tot a bromejar amb les clàssiques preguntes sobre diners i sexe. Totes dues, per deixar el presentador amb un pam de nas.

Què diu Paula Badosa?

  • "Tenia ganes que em fessis aquestes preguntes. Sobre els diners, sempre fèiem la broma que el meu somni era tenir-ne més que tu. Per fi ho puc dir: tinc més diners que tu".
  • "Sobre les relacions sexuals, estic tenint un bon mes. Forma part de la preparació física, càrdio…".

En detall: Badosa surt des de 2021 amb el model cubà Juan Betancourt. Després de dos anys de relació, els últims dies s'ha especulat sobre la possibilitat que la parella travessi una forta crisi que podria derivar en una ruptura. Per això ha sorprès encara més la contundència amb la qual la Paula ha respost sobre el sexe. Pot ser una forma de fer callar els rumors del seu daltabaix sentimental.

Per acabar: Paula Badosa ha anat al programa perquè era aquests dies a Madrid, participant al Mutua Madrid Open. Una experiència breu, eliminada a vuitens de final. Per treure's el mal sabor de boca, la tennista es prepara ja pel Roland Garros, que comença el 22 de maig a París.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Famosos