La Jungla
Ana Rosa es pronuncia sobre el seu salt a les tardes
Foto: Ana Rosa es pronuncia sobre el seu salt a les tardes | Telecinco
Televisió

Ana Rosa es pronuncia: no deixa els matins de Telecinco i llança una advertència

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa es pronuncia sobre el seu salt a les tardes
Foto: Ana Rosa es pronuncia sobre el seu salt a les tardes | Telecinco

Ana Rosa Quintana és la nova presentadora amb més poder de Telecinco. Confirmada la cancel·lació de Sálvame, la periodista madrilenya prendrà el relleu a Jorge Javier Vázquez a les tardes de la cadena. Una nova feina que compaginarà amb el seu programa matinal, que no pensa abandonar.

Què en sabem? Així ho ha explicat ella mateixa aquest dilluns, en els instants finals d'El programa de Ana Rosa. Tres dies després del terratrèmol televisiu que ha desfermat el final de Sálvame, Quintana ha confirmat que aquest mes de setembre farà la mudança a les tardes. Continuarà als matins, però fent menys hores i amb un advertiment: "Seguiré donant guerra".

Què diu Ana Rosa?

  • "No deixaré el matí, així que no us feu il·lusions. No tot el matí, però almenys fins a les eleccions generals seré fonamentalment a la taula política".
  • "Que Déu reparteixi sort, M'ho ha demanat la cadena, a qui he d'agrair 19 anys de suport, èxit, tranquil·litat...".
  • "Quan l'empresa em demana alguna cosa, crec que el més just és tornar una mica de tot el que m'ha donat".

En detall: L'avís d'Ana Rosa Quintana que continuarà vinculada al matinal de Telecinco, almenys fins a les pròximes eleccions generals, formant part de la taula política, no fa més que aprofundir en l'argument de persones que veuen un moviment electoralista en la decisió. Una tesi que ja va apuntar Laura Fa durant el cap de setmana a El suplement de Catalunya Ràdio, quan va lamentar que "les últimes polèmiques polítiques" havien "passat factura" a Sálvame.

Per acabar: Mentre Ana Rosa no agafi les regnes de les tardes de Telecinco, Sandra Barneda ocuparà la franja de Sálvame amb un nou magazine d'estiu. El programa s'estrenarà el 19 de juny, quan la barcelonina hagi tornat dels rodatges de la nova edició de La isla de las tentaciones a la República Dominicana.

Categoria: La Jungla