La Jungla
Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes, contra la revista Forbes per un lleig amb Risto Mejide

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes no es mossega la llengua, i menys encara si es tracta de defensar la seva feina. Això és a grans trets el que ha passat aquest dilluns, quan la influencer de Barcelona ha reaccionat públicament a un article de la revista Forbes que la menysprea.

Què en sabem? Es tracta d'un rànquing de Forbes sobre els 50 millors pòdcasts d'Espanya. Una llista que encapçala Mar Abad i que compta amb altres noms mediàtics com Andreu Buenafuente i Berto Romero o Ángel Martín. També hi apareix Cariño, ¿pero qué dices?, el projecte compartit entre Risto Mejide i Laura Escanes. Però la revista només l'esmenta a ell al títol.

En detall: Escanes no ha dubtat en assenyalar públicament que falta el seu nom, sense perdre el sentit de l'humor. "S'han deixat de posar algú en aquest pòdcast. El projecte no era només seu", ha escrit amb ironia.

A més, val a dir que Forbes sí esmenta Escanes en un altre punt de la llista. En aquest cas, per fer referència a Entre el cielo y las nubes, el programa d'entrevistes —aquesta vegada sí— que la instagramer presenta cada setmana en solitari.

Un altre apunt: Aquesta no és l'única polèmica d'Escanes amb la premsa els últims dies. Fa tot just una setmana, la catalana omplia titulars per les paraules sobre el sexe amb Álvaro de Luna que molts van interpretar com un dard a Risto Mejide. Hores més tard, ella mateixa assegurava que no tot el que diu fa referència al seu exmarit.