La Jungla
Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Paula Gonu, assetjada en un taxi per no dur sostenidor: "Es veu la punteta"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Paula Gonu ha estat víctima dels comentaris sexuals d'un taxista, que l'ha assetjat per no dur sostenidors al seu vehicle. La influencer de Cornellà de Llobregat ho ha gravat tot en vídeo, i l'ha compartit als seus perfils a les xarxes socials.

Què sabem? Els fets van passar fa dos dies, i la seqüència s'ha viralitzat en les últimes hores a Instagram i TikTok. Al vídeo s'hi pot escoltar el conductor referint-se a la "nova moda de no dur sostenidor", com era el cas de la Paula Gonu en aquell moment. Notablement molesta, la instagramer explica que mai en porta i el taxista hi torna: "Així vas còmoda, oi? Deixant que passi l'aire, depèn de com es veu la punteta", verbalitza en referència als mugrons.

Què diu Paula Gonu?

  • "Tema cultural? Impertinència? Innecessari? Pura curiositat innocent del conductor?", s'ha preguntat a xarxes socials.
  • "Reia de nervis. Amb lo de la punteta, vomito. Portava un top de cotó normalíssim", afegeix.

En detall: El vídeo dels comentaris sexistes a Paula Gonu ja té més d'un milió de reproduccions a internet, amb més de 720.000 a TikTok i 305.000 a Instagram. A més, ha generat una allau de reaccions en forma de suport a la influencer, amb milers de comentaris d'altres noies, algunes de les quals denuncien experiències similars.