La Jungla
Victoria Federica, al seu primer anunci de televisió
Foto: Victoria Federica, al seu primer anunci de televisió | Multiópticas
Casa Reial

Victoria Federica s'estrena a la tele: crítiques per l'anunci amb una coneguda marca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, al seu primer anunci de televisió
Foto: Victoria Federica, al seu primer anunci de televisió | Multiópticas

Victoria Federica ha fet realitat el somni d'iniciar-se a la televisió. La filla de la infanta Elena s'estrena aquesta setmana com una de les noves cares de Multiópticas, amb un spot publicitari que ja es pot veure i que és només una passa més en la seva carrera d'influencer.

Què en sabem? Aquest dilluns s'ha estrenat l'anunci de Multiópticas amb Victoria Federica i cinc famosos més, cadascun representant l'estètica de cada dècada des dels 70 fins a l'actualitat. I a la petita dels Marichalar li ha tocat precisament vestir setantera, amb ulleres negres rectangulars de muntura daurada per promocionar la marca.

A més de Victoria Federica, l'spot també compta amb la participació de les influencers Laura Escanes i Violeta Mangriñán, l'actor Óscar Casas i els dissenyadors de moda Juan Avellaneda i Palomo Spain. El rodatge es va fer el passat mes d'abril a Madrid.

En detall: Aquesta no és la primera vegada que Victoria Federica treballa amb Multiópticas, tot i que sí que suposa la seva estrena televisiva. Tampoc no és la seva primera marca amb la qual col·labora. Centrada des de fa mesos en fer-se un nom com a influencer, la neta del rei emèrit ja va ser imatge de la firma Hoss Intropia el 2022.

Crítiques: Com no podia ser d'una altra manera, l'aparició de Victoria Federica al nou anunci de Multiópticas ha generat multitud de comentaris entre els espectadors. Els perfils de la companyia a les xarxes socials també s'han omplert de missatges. Tot i que, al contrari del que hauria volgut ella, es compten per centenars els que són negatius. Crítiques a l'empresa per fitxar la neta de Joan Carles I i crides a no comprar-los ulleres. El responsable de màrqueting haurà pensat allò de que parlin bé o malament, el més important és que en parlin.