La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Tom Cruise no es treu a Shakira del cap: el regal que li fa després de veure's a Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Des de principis d'abril la cantant Shakira està vivint a Miami, en els Estats Units, on ha començat una nova vida després de tota la situació viscuda a Barcelona amb el seu ex, Gerard Piqué.

Què sabem? En els últims dies, i per no perdre costum, Shakira no para de ser notícia. La cantant no només ha anunciat que estrena una nova cançó, que promet emocionar molt, sinó que també s'ha deixat veure en bona companyia. Shakira ha estat fotografiada amb el pilot britànic de cotxes, Lewis Hamilton, en dues ocasions. L'última ha estat compartint una apassionada jornada amb un iot. També s'ha deixat veure amb l'actor Tom Cruise gaudint a Miami del Gran Prix de Fórmula 1.

Què ha passat? Tom Cruise estaria altament interessat a continuar coneixent a Shakira i tenir més trobades amb ella. Així ho assegura una font molt propera a Cruise en el portal de notícies del món del cor i la faràndula, Page Six. Una font que afirma que l'actor va estar molt i molt còmode amb la cantant durant la seva trobada a Miami i que li agradaria continuar quedant amb ella.

En profunditat: Segons la font propera a Tom Cruise, l'actor diu als seus amics íntims que entre ell i Shakira hi ha una química que no es pot negar. Una química especial. "Està extremadament interessat a festejar amb ella i Shakira necessita a algú amb qui poder confiar i Tom seria la persona perfecta", assegura la font en el citat mitjà. Tant es així que l'actor dels Estats Units, atenció perquè és fort, hauria fet arribar un ram de flors a la cantant per demostrar-li el seu interès i les ganes que té de continuar-la coneixent. Triomfarà l'amor? O es quedarà Tom Cruise amb les ganes?

Per acabar: A Tom Cruise, les coses com són, li ha sortit competència en els últims dies. I és que Shakira, que estaria oberta a l'amor de nou, també s'ha deixat veure molt còmode i còmplice amb Lewis Hamilton, amb qui ja ha quedat en dues ocasions.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira