La Jungla
Rosa Andreu, amb Toni Soler a 'Malalts de tele'
Foto: Rosa Andreu, amb Toni Soler a 'Malalts de tele' | TV3
Televisió

Rosa Andreu, vint anys després: "No he rebut més ofertes, pregunteu per què a TV3"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosa Andreu, amb Toni Soler a 'Malalts de tele'
Foto: Rosa Andreu, amb Toni Soler a 'Malalts de tele' | TV3

Entre finals dels 90 i principis dels 2000, Rosa Andreu va esdevenir un dels rostres més populars de TV3. Al seu gran èxit a Malalts de tele, van seguir altres programes com Fes-t'ho mirar o Qui corre, vola. Fins que, de cop, va deixar d'aparèixer a la tele. Vint anys més tard, la icònica presentadora n'ha parlat a El Circ de 8tv.

Què en sabem? Aquest dijous, Rosa Andreu ha explicat al late night de Frank Blanco que, si fa dues dècades que no ha tornat a TV3 no ha estat per decisió pròpia, sinó perquè no li han trucat més. El seu últim programa va acabar el 2003, coincidint amb la seva maternitat als 44 anys. Des d'aleshores, la seva carrera televisiva va posar un punt i a part que s'ha arrossegat fins ara.

Què diu Rosa Andreu?

  • "S'hauria de preguntar als senyors que lloguen TV3 per què no hi surto, jo no ho sé".
  • "De vegades em diuen que he deixat la televisió. No, la televisió m'ha deixat a mi. És diferent. No hi ha hagut ni ofertes".

A més, sobre els seus excompanys a Malalts de tele, Toni Soler i Albert Om, que sí que han continuat fent pantalla, la mítica presentadora ha reflexionat que "s'accepta menys una dona que un home liderant un programa" i que "tenir una productora al darrere ho fa més fàcil" per presentar projectes. "Jo vaig sola, soc actriu. Si no tens un equip, és molt més complicat anar a la televisió", ha expressat Rosa Andreu.

Un altre apunt: Vint anys més tard de tancar la seva etapa a TV3, Rosa Andreu voldria tornar ara a la televisió. La pública, o la privada. Per això ha aprofitat l'entrevista a El Circ per postular-se davant de Nicola Pedrazzoli, CEO de 8tv: "M'encantaria fer un programa d'entrevistes molt íntimes", ha proposat. Missatge rebut als estudis de Sant Just Desvern.

Categoria: La Jungla