La Jungla
Televisió

Belén Esteban culpa Ayuso de la cancel·lació de 'Sálvame': "No la tornaré a votar"

Temps de lectura: 3 minuts

Segueix la ressaca de la cancel·lació de 'Sálvame' per part de Mediaset, amb tot tipus de reaccions dolgudes per la fi d'un format que feia 14 anys que s'emetia. També dels que són o han estat els seus protagonistes, com és el cas de la icònica Belén Esteban.

Per què és important? La decisió de la nova direcció de Mediaset s'emmarca dins de la reestructuració que pretenen fer de Telecinco, tot i que són molts els que veuen la intenció de polititzar la graella del canal en favor de la dreta en ple any electoral.

A fons: Així és com ho veu Belén Esteban que, segons un article d'El País, es va desfogar amb una persona de confiança expressant la seva convicció que es tracta d'una "maniobra política" i culpant la dreta, tot prometent que no votarà de nou Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid pel Partit Popular (PP).

Què diu? "Tot això és una maniobra política perquè la dreta governi i jo soc molt lleial a la meva empresa i una tia que va de cara. No penso tornar a votar a Ayuso, ho tinc clar", va carregar durament Belén Esteban 72 hores després de l'anunci del fi del programa, que havia caigut com una gerra d'aigua freda en tot l'equip.

A més: Jorge Javier, amb un fort discurs d'esquerres i en favor de la llibertat i la igualtat, va deixar anar un dard durant l'emissió del programa després de la notícia. Mentre penjava un cartell d'"Es traspassa", se li resistia la part dreta del mateix i va dir "a mi la dreta no se'm dona gaire bé".

D'on venim: Els treballadors no en sabien res, i se'n van assabentar per la premsa. I entre tanta crítica, també han volgut prendre-s'ho amb cert humor i ironia. Així van reaccionar en directe els membres de l'històric programa, posant-se a buscar feina.

  • El mateix article informa que la direcció de Mediaset volia fer pública la decisió el dilluns, després de parlar amb la productora i amb l'equip. "Es va produir una filtració que tant de bo no s'hagués produït".
  • "Hola a tots i totes. Sentim molt comunicar-vos d'aquesta manera "per WhatsApp i un divendres a aquestes hores) que el que publica 'El Mundo' és cert. Almenys la part en què es parla de la fi de 'Sálvame' abans de l'estiu. Nosaltres mateixos també ens n'hem assabentat per aquest diari", confirmava la productora 'La Fábrica de la Tele' a l'equip a les 21:08.

Previsions: El programa de Jorge Javier Vázquez tancarà la paradeta divendres 23 de juny, en comptes del dia 16 tal com s'havia publicat inicialment.

Categoria: La Jungla