La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Risto Mejide porta la seva nòvia al lloc on sempre anava amb Laura Escanes: "Vaig prometre que tornaria"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català del grup Mediaset, Risto Mejide, està feliç i enamorat de la seva nova parella, Natalia Almarcha, amb qui surt des de fa mesos.

Què sabem? Després de la ruptura amb Laura Escanes, Risto Mejide ha refet la seva vida amb la jove Natalia Almarcha, de València, que té 27 anys, treballa com a farmacèutica i té una gran passió pels animals, en concret els gossos, i també pel món dels tatuatges i l'escriptura.

Què ha passat? Risto Mejide, que ha estat víctima d'una estafa, ha fet les maletes i ha marxat de cap de setmana molt romàntic. El català, que des de fa anys viu a Madrid per motius de feina, ha posat terra pel mig i ha anat fins a Itàlia. Concretament, fins a Roma, la ciutat on sempre anava amb Laura Escanes i que va servir per posar el nom a la filla que tots dos tenen en comú.

En profunditat: El català ha presumit d'aquest viatge tan especial que ha fet a través de les xarxes socials, el seu compte d'Instagram. Ho ha fet amb una foto en blanc i negre que ha acompanyat d'un escrit molt profund i sincer, dedicat a la seva actual parella. "Et vaig prometre que tornaria enamorat. I així ha estat. Soc un home de paraula", escriu Risto Mejide, que des de fa uns dies s'ha reconciliat amb la seva mare després de molt temps sense parlar-se. "Gràcies per mostrar-te tan eterna com la primera vegada", afegeix el presentador, recordant els viatges que feia a Roma amb la seva exparella, Laura Escanes.

A més: Els comentaris en el seu compte d'Instagram no s'han fet esperar. Una publicació que el presentador i escriptor ha fet durant el matí del diumenge 14 de maig. "Estàs enamorat, però de la Laura", "Tornar enamorat no vol dir enamorar-se d'una nova persona", "Penso que continues enamorat de la Laura", "Roma eterna" o "Gaudeix de la ciutat" són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

Per acabar: L'última sonada polèmica entre Risto Mejide i Laura Escanes va tenir lloc fa uns dies quan la influencer va confessar que des que està amb Álvaro de Luna està tenint el millor sexe de la seva vida. Unes paraules amb les quals va deixar en molt mal lloc a Risto Mejide. El presentador no va tardar a respondre i va dir: "Dediqueu el vostre temps i afecte a tots aquells que us vulguin el bé. I a tota la resta, la més absoluta indiferència".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes